Хто відновився після пологів швидше – українські чи голлівудські красуні? Історії Кіри Найтлі, Осадчої й інших

Зірки звикли постійно бути в робочому ритмі, тому навіть після пологів намагаються максимально швидко повертатись до своєї професійної діяльності. Пригадуємо, хто зі знаменитостей відновився після вагітності швидше

Під час вагітності та пологів жіноче тіло проходить справжнє випробування та неймовірно трансформується. Частині жінок легше відновитись після народження дитини, тим часом іншим новоспеченим матусям відновлення дається важче. Пропонуємо пригадати, як швидко відновились ті жінки, яким буквально “заборонено” довго пропадати з медіапростору.

Кіра Найтлі

Відома британська актриса Кіра Найтлі народжувала двічі. Першу вагітність знаменитість тримала у таємниці, а шанувальники дізнались про те, що зірка стала мамою, лише після того, як папараці “підловили” її на прогулянці з дитячим візком. Після перших пологів актриса відновилась доволі швидко, адже на перших фото з донькою, які потрапили до мережі незабаром після її народження, Кіра Найтлі виглядала відмінно.

Фігура Кіри Найтлі після перших пологів та після другої вагітності
Фігура Кіри Найтлі після перших пологів та після другої вагітності

Після других пологів актриса наважилась дати інтерв’ю для ВВС. Тоді знаменитість зізналась, що виховувати дитину разом із новонародженим малюком – справа важка. Хай там як, навіть після других пологів Кіра Найтлі в студії виглядала вишукано.

Катерина Осадча

Як виглядала фігура Катерини Осадчої після пологів
Як виглядала фігура Катерини Осадчої після пологів

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка зробила материнське зізнання. Українська телеведуча зізналась, що ніколи не замислювалась над тим, як легко виховувати дітей у 20 та як важко це стає, коли тобі майже 40. Хай там що, зірка народжувала тричі й після кожних пологів дуже швидко поверталась у робочий ритм.

Так, після народження третього сина Данила Катерина Осадча навіть не перебувала у декреті. Зірковій матусі допомагав її люблячий чоловік Юрій Горбунов. Разом подружжя виховує дітей та поєднує це з роботою.

Кеті Перрі

Відома американська співачка народила дівчинку Дейзі від відомого голлівудського актора Орландо Блума 2020 року. Свого часу Кеті Перрі надихнула багатьох шанувальниць і довела, що мати зайві кілограми, живіт і “неідеальну” фігуру після пологів – це нормально.

Фігура Кеті Перрі через декілька місяців після пологів та зараз
Фігура Кеті Перрі через декілька місяців після пологів та зараз

Сьогодні знаменитість вже повернула свою фігуру та продовжує активно займатись професійною діяльністю.

Олена Шоптенко

Олена Шоптенко виховує сина
Олена Шоптенко виховує сина

Відома українська хореографиня й танцівниця Олена Шоптенко народила сина 2018 року. Знаменитість пробула в “декреті” декілька днів і дуже швидко повернулась до роботи. Так само швидко зірка зуміла й повернути спортивну форму. Знаменитість схудла на 18 кілограмів, а секретів від фанів не тримала – всьому заслугою спорт.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини