Розкрилась несподівана правда: чому насправді зі “Сватів” прибрали чоловіка Ольги Миколаївни та дідуся Женьки?

Відомий серіал "Свати" свого часу став улюбленим для багатьох українців. Розповідаємо несподівану правду про сімейну стрічку – чому насправді сценаристи "прибрали" актора, який зіграв дідуся Жені

Серіал “Свати” свого часу став одним із найпопулярніших на українському телебаченні. Мільйони глядачів і в Україні, і за її межами захоплено спостерігали за теплою історією великої родини. В центрі уваги опинилась дівчинка Женя, яка буквально на очах глядачів зростала у серіалі. Разом з нею, глядачі спостерігали й за бабусями та дідусями дівчинки.

Втім, за сценарієм, Женька втратила одного з дідусів. Актриса Тетяна Кравченко, яка виконала роль Валюхи Будько, розповіла, чому насправді сценаристи “прибрали” Юрія Анатолійовича, чоловіка Ольги Миколаївни та дідуся Євгенії. Виявляється, актор, який зіграв цю роль, не подобався ні сценаристам, ні команді.

Тетяна Кравченко зі Сватів пояснила, чому із серіалу прибрали відомого актора
Тетяна Кравченко зі Сватів пояснила, чому із серіалу прибрали відомого актора

Ба більше, в одному з коментарів для преси відома російська актриса зізналась, що Васильєва не просто “недолюблювали” в команді – знаменитість ненавиділи, оскільки він показав себе не з найкращої сторони. Тетяна Кравченко розповіла, що на зніманнях телесеріалу все відбувалось не настільки спокійно та гладко, як могли собі уявляти глядачі. Між деякими акторами були серйозні конфлікти.

Актриса, яка зіграла Валюху у “Сватах”, пригадала, яким був за кадром Анатолій Васильєв. За словами Тетяни Кравченко, він завжди видавався занадто вибагливим і не міг стримувати емоцій. Актор повсякчас вказував колегам на їх недоліки, чим час від часу багатьох ображав. Кравченко заявила, що через претензії її колеги напруга між членами знімальної команди постійно підвищувалась.

Чому зі Сватів прибрали актора, який зіграв дідуся Жені та чоловіка Ольги Миколаївни
Чому зі Сватів прибрали актора, який зіграв дідуся Жені та чоловіка Ольги Миколаївни

Отже, можна припустити, що саме через це Анатолія Васильєва прибрали з серіалу “Свати”. Нагадаємо, що на початку п’ятого сезону глядачі дізнались, що Ольга Миколаївна залишилась вдовою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини