Рубрики: Шоу-бізнес

“Підставка під мікрофон”: Наталію Мосейчук розкритикували у мережі та пригадали їй всі неоднозначні вислови

Українську ведучу Наталію Мосейчук розкритикувала популярна блогерка Тетяна Микитенко, пригадавши зірки її гучні ефіри. Чому знаменитість назвали "підставкою під мікрофон" — дізнайтеся у матеріалі.

Наталія Мосейчук вже багато років працює на телеканалі “1+1”. Її обличчя — одне з найвпізнаваніших в Україні, а постать однозначно асоціюється з політичними передачами. Фанати вважають зірку дуже сміливою та часто називають “правдорубкою” у коментарях, втім, роботу знаменитості немало і критикують. Зокрема, блогерка, Тетяна Микитенко, відома за проєктом “Рагулі” на Youtube присвятила цілий ефір, розбираючи її сумнівні вислови.

Мосейчук здобувала вищу освіту на факультеті іноземних мов

“Наталя Мосейчук просто обурювала в кожному вашому відривку”

Якщо зайти у коментарі під відео Тетяни, з красномовною обкладинкою “Підставка під мікрофон”, то можна побачити, скільки користувачів мережі зачепила ця тема. Глядачі написали:

  • “Таню, я просто кажу Вам величезне дякую за Ваш контент, це дуже цінно. Наталя Мосейчук просто обурювала в кожному вашому відривку, це відвертий шлак, потрібно викидати таких людей з українського інфополя”
  • “Я дивилась ці передачі й була в розпачі через упередженість ведучої і надання вільної трибуни лише ворогам не тільки України, а й здорового глузду”
  • “Дякую за вашу працю, думаю ми досі ще не до кінця розуміємо на скільки важливу роботу робите ви, а також адекватні аналітики та журналісти”

А пані Микитенко пригадала Мосейчук про дискредитацію воїнів АТО та виділила окремим блоком записи інтерв’ю Наталії з так званими “хорошими руськими”, з якими ведуча налагодила діалог. Крім цього, журналістка опублікувала кадри з ефірів на “1+1”, де ведуча вела дискусію з одіозними політиками, як-от, наприклад, Євген Мураєв.

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук нещодавно також провела бесіду з розвідникои КДБ СРСР.

Поділитися