Запеклі вороги: Кошовий і Яма, Потап і Приходько, Дурнєв і Нікітюк пояснили, чому не люблять одне одного

Не завжди відомі українські зірки між собою товаришують. Пригадуємо, чому посварились або просто недолюблюють одне одного ті чи інші представники шоубізнесу

Доки хтось знаходить на роботі друзів та навіть зустрічає свою долю, іншим зіркам професійна діяльність приносить ворогів. Розповідаємо історії відомих українських зірок, які нині не спілкуються та недолюблюють одне одного.

Потап і Анастасія Приходько

Відома українська співачка Настя Приходько та її колега Олексій Потапенко вже давно ворогують. Майже 10 років тому знаменитість вперше дізналась, як за її спиною популярний продюсер і репер невтішно про неї відгукується. В останньому інтерв’ю для Слави Дьоміна Приходько пригадала, що 2014 року, коли вона активно підтримувала Україну під час АТО на Сході, Потап закликав своїх колег не долучати зірку до різних заходів.

Настя Приходько пригадала, чому не поважає Олексія Потапенка
Настя Приходько пригадала, чому не поважає Олексія Потапенка

Артистка також розповіла історію, коли не витримала й під час однієї зі сварок із Потапом “послала” продюсера. Ба більше, знаменитість зазначила, що сьогодні, на тлі останніх скандалів, пов’язаних з Олексієм Потапенком, вона взагалі не поважає артиста.

Влад Яма та Євген Кошовий

Відомий український хореограф Влад Яма виїхав з України в перший день повномасштабної війни. Такий вчинок знаменитості викликав у суспільстві резонанс. Втім, в останньому коментарі для журналістів Євген Кошовий натякнув, що на тлі останніх подій не сприймає свого зіркового колегу, як раніше.

Євген Кошовий натякнув, що недолюблює хореографа Влада Яму
Євген Кошовий натякнув, що недолюблює хореографа Влада Яму

Відомий український гуморист зазначив, що він не полюбляє судити людей, втім тепер не зможе спілкуватись з Владом Ямою, як раніше. Крім того, Євген Кошовий вважає, що хореограф повинен самостійно усвідомити для себе, чи є він зрадником, чи ні.

Леся Нікітюк та Олексій Дурнєв

Український блогер Олексій Дурнєв прославився різким та часто гострим гумором. Так, конфлікт між ним та його колегою Лесею Нікітюк почався ще декілька років тому. Спершу зірковій ведучій не сподобався вислів про те, що дівчата, зріст яких є понад 180 сантиметрів, мають працювати провідницями.

Що сталось між Лесею Нікітюк та Олексієм Дурнєвим
Що сталось між Лесею Нікітюк та Олексієм Дурнєвим

Крім того, за словами блогера, не сподобалось Лесі Нікітюк і те, як він сміявся над її Інстаграм-історіями у своєму YouTube-шоу “Дурнев смотрит сторис”. Ведучий пригадав, що спершу його колега підтримала ідею кумедного проєкту, а пізніше зателефонувала Дурнєву з претензіями, що він піариться на її імені.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини