Українські зірки, які стали батьками за останній рік: Вова Дантес, Іраклі Макацарія та інші зіркові татусі

За останній рік чимало відомих українських чоловіків стали батьками. Розповідаємо, кого тепер няньчать знаменитості, які раніше були затятими холостяками

Навіть у найтемніші та найтрагічніші часи добро знаходить шлях на цю землю. Чимало відомих українських знаменитостей за останній рік стали щасливими батьками – хтось вперше, а у когось на світ з’явилась вже друга дитина. Розповідаємо про знаменитих чоловіків, які тепер поєднують декілька важливих речей – виховання малюків та продовження своєї професійної діяльності.

Іраклі Макацарія

Так, нещодавно шанувальникам повідомили чудову новину – 21-річна дружина екс”холостяка” Іраклі Макацарія стала мамою. Єлизавета Чічуа 2 червня народила своєму чоловікові первістка. Про це знаменитість повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Поки що ніяких додаткових деталей закохані не повідомляли. Втім, натякнули, що у них народився син, якого вони назвали Георгієм.

Іраклі Макацарія та його кохана дружина Ліза Чічуа стали батьками сина Георгія
Іраклі Макацарія та його кохана дружина Ліза Чічуа стали батьками сина Георгія

Нагадаємо, що перші чутки про вагітність дружини Макацарія з’явились ще в лютому цього року. Втім, лише близько місяця тому знаменитості офіційно підтвердили новину.

Володимир Дантес

Якою б сенсаційною не здавалась ця новина, але відомий український шоумен Володимир Дантес також цього року став батьком – аж двох дітей. Щоправда, ці діти для знаменитості не рідні. Артист після розлучення почав будувати серйозні стосунки з Дашею Кацуріною, в якої є син та донька від колишнього чоловіка. Саша та Іван, за зізнанням самого Дантеса, стали для нього дуже важливими.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук став батьком двічі – в нього є донька та син
Святослав Вакарчук став батьком двічі – в нього є донька та син

Особисте життя відомого українського музиканта та фронтмена “Океану Ельзи” оповите справжньою таємницею. Після розлучення з Лялею Фонарьовою, з якою він був разом 20 років, знаменитість, за чутками, почав стосунки з продюсеркою Євгенією Яцутою. Щоправда, сам артист цього не підтверджував, але й не спростовував. Первісток Вакарчука Іван з’явився на світ 2021 року, а ось у червні 2022 року кохана народила артистові доньку Соломію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини