Закляті подружки: як Надя Дорофєєва та Даша Кацуріна з приятельок стали ворогами. А як все добре починалось

Володимир Дантес, Надя Дорофєєва, Даша і Михайло Кацуріни були найкращими друзями. Тоді вони й не здогадувались, як поверне доля.

В березні 2022 року для багатьох прихильників новина про те, що відома українська співачка Надя Дорофєєва розлучається з Володимиром Дантесом стала справжнім шоком. Адже вони виглядали ідеальною парою. Та ще більше запитань виникло після того, як одразу за ними про розлучення заговорила сім’я київського ресторатора Михайла Кацуріна з дружиною Дар’єю.

Деякі навіть жартома припустили, що парочки обмінялися партнерами. Ніхто й подумати тоді не міг, що це дійсно сталося.

Ситуація доволі нестандартна, погодьтеся? Сімейні пари були гарними друзями та часто проводили час разом. Навіть вчотирьох їздили на відпочинок.

Дорофєєва активно коментувала та лайкала публікації Кацуріної в Інстаграмі, зокрема пости з Михайлом.

Як Надя Дорофєєва та Даша Кацуріна з приятельок стали ворогами
Як Надя Дорофєєва та Даша Кацуріна з приятельок стали ворогами

В який саме момент між співачкою та ресторатором спалахнула іскра достеменно невідомо, та й самі закохані цю тему ніколи публічно не обговорювали.

Звісно, після того, як стало відомо, що Михайло пішов до Наді Дорофєєвої, дружба між виконавицею та бізнес-вумен тріснула без можливості відновлення.

Як Надя Дорофєєва та Даша Кацуріна з приятельок стали ворогами
Як Надя Дорофєєва та Даша Кацуріна з приятельок стали ворогами

Так чи інакше, але вся четвірка вимушена спілкуватися, адже у Кацуріних двоє дітей, які тепер по черзі проводять час у Дорофєєвої й батька, та у Дантеса з матір’ю Дар’єю.

І судячи з публікацій всіх учасників “любовного багатокутника” – все чудово. Діти знайшли спільну мову з новими родичами і врешті всі щасливі.

Матусі Михайла Кацуріна та Володимира Дантеса також прийняли нових невісток.

Чи були правильними рішення усією четвірки- покаже час, адже для ресторатора шлюб з Дорофєєвою став третім і від кожної з дружин він йшов сам до наступної.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини