Еллерт продає сірники, а Ксенія Мішина – шампуні: як склалось особисте життя зіркової пари після розставання

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт були однією з найобговорюваніших зіркових пар позаминулого року. Як склалось їхнє життя після розставання та чим вони займаються зараз?

Відома українська актриса Ксенія Мішина стала головною героїнею першого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”. На проєкті між зіркою та учасником змагання за її серце Олександром Еллертом одразу виникла іскра. Все склалось так, що й реаліті у фіналі виграв саме гуморист і у минулому сценарист “Кварталу 95”.

Стосунки зіркової пари були доволі насиченими, а шанувальники із захопленням спостерігати за злетами та падіннями. На жаль, врешті-решт вони розстались, втім після розриву знаменитостям вдалось побудувати щасливе особисте життя. Так, Ксенія Мішина тепер приділяє максимум свого часу синові та особистісному розвитку.

Як склалось життя Мішиної після розставання з Еллертом
Як склалось життя Мішиної після розставання з Еллертом

Знаменитість започаткувала власний бізнес – онлайн-магазина косметики та засобів для догляду за собою. Актриса продає професійні шампуні, косметику для тіла та обличчя й багато іншого. Розвивається Мішина і у своїй основній діяльності – акторському мистецтві. Крім того, знаменитість багато займається спортом і подорожує світом.

Що стосується Олександра Еллерта, його особисте життя склалось також чудово. Чи перебуває знаменитість у стосунках, достеменно невідомо, втім точно відомо, що нині артист живе за кордоном. У США Еллерт знайшов роботу ведучого, а крім основної діяльності, знаменитість також намагається займатись волонтерством і благодійністю. А ось нещодавно зірка повідомив, що запускає власний бренд “DUUUJE”, а першим продуктом, який він продасть, стануть сірники преміум класу.

Як склалось життя Еллерта після розставання з Мішиною
Як склалось життя Еллерта після розставання з Мішиною

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олександр Еллерт повідомив, що запускає лімітовану лінійку люксових сірників із високоякісних матеріалів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини