Вони неідеальні, але приймають себе такими як є: Каменських, Шовкопляс, Вітвіцька та інші “пишки”

Хтось від природи має стрункішу фігуру, а комусь для "ідеального" зовнішнього вигляду потрібно відмовлятись від солодкого та ледве не цілодобово займатись спортом

Для багатьох шанувальників їхні кумири є прикладом для них. Українські знаменитості задають тренди та надихають своїх прихильників на кардинальні зміни та експерименти. Багато зірок воліють багато займатись спортом, аби виглядати буквально ідеально. Втім, інші зірки обрали дещо відмінний шлях до власного ідеалу. Розповідаємо історії знаменитостей, які полюбили себе попри все.

Неля Шовкопляс

Відома українська телеведуча почала худнути, коли на вагах побачила цифру 90 кілограмів. Знаменитість зізналась, що вона собі подобалась у тому тілі, втім головною причиною схуднення стала турбота про власне здоров’я. Нині зірка чудово виглядає та почуває себе впевненою.

Неля Шовкопляс має красиву зовнішність та фігуру
Неля Шовкопляс має красиву зовнішність та фігуру

Настя Каменських

У новому інтерв’ю для Маші Єфросиніної знаменитість висловилась про свою фігуру. Після початку повномасштабної війни відома українська співачка Настя Каменських набрала вагу. Спершу зірка повідомила, що почала активно худнути, але тепер відклала це заняття. Річ у тім, зізналась артистка, що вона зуміла полюбити себе та прийняти такою як є.

Наталія Могилевська

Багато років тому відома українська співачка Наталія Могилевська переймалась через свою фігуру та робила все можливе, аби схуднути. З часом зірка усвідомила багато речей, серед яких і те, що своє тіло потрібно любити попри все, а воно віддячить за повагу до себе. Нині артистка дотримується правильного харчування та займається спортом, втім, додала вона, мети кардинально схуднути в неї немає – передусім вона думає про власне здоров’я.

Соломія Вітвіцька

Українська ведуча та зірка ТСН зізнається, що ще зі шкільних часів вона була “цілком вгодованою дівчинкою”. Під час навчання на факультеті журналістики зірка набрала 15 зайвих кілограмів і відтоді намагалась їх скинути.

Соломія Вітвіцька має красиву зовнішність і фігуру
Соломія Вітвіцька має красиву зовнішність і фігуру

Нині зірка знайшла баланс, зуміла схуднути без шкоди для власного здоров’я та тепер виглядає просто неймовірно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини