Сергій Притула не варіант: з ким зустрічається насправді Леся Нікітюк і з ким зараз планує заміжжя?

Леся Нікітюк — одна з найпопулярніших ведучих України, яка ретельно приховує своє особисте життя. З ким же може зустрічатися знаменитість та чи правда, що таємно вийшла заміж?

Леся Нікітюк. Героїня цього матеріалу прославилася завдяки своєму гумору та харизмі. Зірка тривалий час йшла до успіху і своєю працею прокладала шлях до популярності. Маючи чимало прихильників, знаменитість не поспішає розкривати всіх своїх секретів. Вона досі не розповідає, кого має у серці.

Тривалий час їй приписували роман з Сергієм Притулою, проте ведучі тільки у кадрі демонстрували флірт та легку закоханість. У реальному житті шоумен має чималу родину та є вдруге одруженим. Білява партнерка по студії є також йому близькою людиною, але тільки, як друг.

Леся Нікітюк довгий час працювала у популярному розважальному шоу разом з Притулою
Леся Нікітюк довгий час працювала у популярному розважальному шоу разом з Притулою

Подейкували, що ще один ведучий, Роман Міщєряков заглядається на Лесю Нікітюк, але успіху не мав.

Втім, сама ведуча кілька разів сама про себе запускала чутки, що нібито вона заміжня. Але згодом знову жартувала, що шукає свою половинку. Фани пропонували їй навіть піти на проєкт “Холостячка” та, як і Ксенія Мішина знайти своє щастя. Проте, зірка категорично відмовилася.

Як виглядає наречений Лесі Нікітюк
Як виглядає наречений Лесі Нікітюк

У 2022-му році Леся поставила особисте життя і навіть кар’єру на другий план, адже поїхала з Києва та почала активно волонтерити у рідному Хмельницькому. Знаходила житло для переселенців, інспектувала, як їх приймають і де можуть розмістити.

Нині ж селебріті активно займається собою, міняючи поступово образ своєї зовнішності та життя. Ведуча стала присвячувати себе спорту, розповідаючи, що це дуже рятує її від стресу.

Нагадаємо, що офіційно Леся Нікітюк ніколи не була заміжньою, дітей також не має, втім в інтерв’ю Дмитру Гордону показала, що до материнства ставиться із позитивом.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини