Настя Каменських похизувалася смачними домашніми млинцями: секрет рецепту неймовірно ніжного сніданку

Відома українська співачка Настя Каменських поділилася неймовірно приємним інсайтом у своєму ранковому ритуалі, показавши при цьому, що відомі особистості починають свій день зі здорового і смачного сніданку. 

Артистка показала себе на фото без макіяжу та фільтрів, в піжамі, з патчами на обличчі. Це додало її образу натуральності, підкреслюючи, що кожна людина має свої ранкові ритуали, які є частиною її особистого життя.

На тлі цього важливого моменту Настя розповіла про свій сніданок, який був невимушеним і корисним. Вівсяні млинці – це не тільки смачно, але й дуже корисно для організму, оскільки вони містять багато важливих поживних речовин, які допомагають зберегти енергію та підтримують здоров’я. Як приготувати такі ж вдома?

Що потрібно?

  • 1 склянка вівсяних пластівців
  • 1 склянка молока
  • 2 яйця
  • 1 столова ложка меду або цукру
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки розпушувача тіста (соди)
  • Олія або вершкове масло для смаження

Спосіб приготування:

  1. В блендері подрібніть вівсяні пластівці до стану борошна. Якщо у вас вже є вівсянове борошно, можна пропустити цей крок.
  2. У великій мисці змішайте вівсянове борошно, сіль і розпушувач тіста. У іншій мисці розбийте яйця. Додайте молоко та мед або цукор до яєць. Змішайте добре.
  3. Повільно додавайте рідинну суміш до сухого борошна, постійно помішуючи. Змішуйте до отримання однорідного тіста.
  4. Додайте трохи олії або вершкового масла до тіста. Це допоможе уникнути пригорання млинців під час смаження.
  5. Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії. Обережно налийте невелику порцію тіста в центр сковорідки і розподіліть його круговими рухами, щоб утворити тонкий млинець.
  6. Обсмажуйте млинець на помірному вогні до появи бульбашок на поверхні. Потім переверніть млинець і обсмажуйте з іншого боку до золотистого кольору. Повторіть процес з рештою тіста, додаванням олії на дно сковорідки за потреби.

Подавайте вівсяні млинці гарячими. Вони відмінно поєднуються з медом, свіжими ягодами, ягідним соусом або грецьким горіхом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини