Від дружби до ворожнечі один крок: детальна історія співпраці Жені Яновича і скандального Спартака Субботи

Гучний скандал навколо Спартака Субботи сполохав громадськість навесні цього року. Розповідаємо, що відомо про дружбу псевдопсихолога з його колишнім колегою Женею Яновичем

У скандалі, який виник навколо Спартака Субботи, найбільше прикрим виявився той факт, що психолог, якого викрили у брехні, довгий час обманював свого близького друга. Женя Янович після гучного розслідування розповів, коли та за яких умов познайомився зі своїм колишнім товаришем та як між ними зав’язалась не лише дружба, але й професійні взаємини.

Історія дружби Спартака Субботи та Жені Яновича

Перша зустріч майбутніх колишніх друзів відбулась ще 2021 року, на семінарі від столичної організації “Aspen”. Там Євген Янович одразу звернув увагу на Спартака Субботу, а найбільше знаменитість оцінив освіченість та чорний гумор свого нового знайомого. Перший час товариські стосунки зіркового дуету не виходили на новий рівень, але все змінилось після початку повномасштабної війни.

Спартак Суббота та Женя Янович довгий час дружили та працювали разом над створенням подкасту
Спартак Суббота та Женя Янович довгий час дружили та працювали разом над створенням подкасту

Наприкінці лютого та деякий час після початку великої війни Спартак Суббота, як розповідав своєму другові Жені Яновичу, боронив країну у складі територіальної оборони. З часом зірковий дует вирішив скооперуватись і почати записувати подкаст. Тодішнє їхнє рішення публіка сприйняла однозначно позитивно, адже відверті розмови з психологом багатьом допомагали тримати голову холодною та усвідомлювати важливі речі.

З часом у мережі почали з’являтись запитання до психолога Спартака Субботи, який так різко з’явився на медійній арені. Зокрема, Артем Осипян, спеціаліст із психології, зазначав, що неоднозначно ставиться до нововідкритого “фахівця”, адже за останні три роки він жодного разу не бачив його ані в комітетах, ані в інших професійних спілках. Женя Янович, зізнається, дуже хотів вступитись за свого друга, але сам Спартак вмовляв його не робити цього.

Що відомо про дружбу та співпрацю Спартака Субботи та Жені Яновича
Що відомо про дружбу та співпрацю Спартака Субботи та Жені Яновича

Навіть коли вийшло гучне розслідування Іллі Полудьонного, Євген Янович спершу не хотів вірити у те, що це дійсно правда. Він наполягав на зустрічі зі Спартаком і хотів розставити всі крапки над “і” в особистій розмові. Втім, Суббота не став жодним способом доводити своєму другові, що все це – наклеп. Тоді, зізнався шоумен, він і усвідомив, що його обманювали протягом декількох років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини