А молодшенька не відстає: донька Ольги Полякової зізналася, що вже самостійно заробляє рекламою

Молодша донька Ольги Полякової скоро буде святкувати 12 років. Але незважаючи на свій вік, дівчина вже заробляє свої гроші. Чим саме і як це впливає на її життя?

Співачка Оля Полякова нещодавно опублікувала відверту розмову зі своєю молодшою донькою Алісою в Instagram Stories, розкриваючи несподіваний бізнес-план своєї дитини. Справа в тому, що Аліса, яка зараз навчається у Англії, розповіла своїй матері, як вона отримала стильний костюм, яким була одягнена.

Зараз Оля Полякова приїхала до Лондона, щоб святкувати 12-й день народження Аліси, яка святкує цю подію 5 жовтня. Співачка вирішила поділитися моментами свого візиту, зокрема тим, як її донька готується до школи.

Оля Полякова відзначила чудовий стиль своєї доньки та запитала, яким чином вона отримала такий красивий костюм. На що Аліса відповіла, що заробляє гроші на рекламі.

Все вказує на те, що Аліса активно співпрацює з рекламодавцями на своїй сторінці у соціальних мережах. Зараз у неї є близько 13 тисяч підписників на Instagram, що робить її потенційною інфлюенсеркою серед молодшого покоління.

Аліса Полякова розповіла про свій заробіток у 11 років
Аліса Полякова розповіла про свій заробіток у 11 років

Оля Полякова також показала, у якому стильному вбранні її донька йде до школи, що свідчить про її вишуканий смак та здатність підкреслити свою особистість через моду.

Ця історія є лише однією з численних свідчень про те, як молоде покоління використовує можливості соціальних мереж для створення власного іміджу та отримання прибутку. Можливо, ми маємо справу з майбутньою зіркою інтернету, яка обіцяє підкорити світ моди та реклами.

Нагадаємо, що співачка Ольга Полякова нещодавно щиро розповіла підписникам, чи хоче вона мати ще одну дитину у родині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини