Зникла з екранів, але не з пам’яті: Руслані Писанці могло б виповнитися 57 – історія життя і хвороби артистки

Руслана Писанка могла б жити довге та щасливе життя, якби не труднощі, з якими вона зіштовхнулась під час свого шляху. Читайте біографію відомої української акторки.

19 липня 2022 року не стало відомої української телеведучої Руслани Писанки. Вона померла через хворобу, про яку дізналась в Німеччині. Причину смерті ніхто поки не знає. Жінці було 57 років.

Відома леді народилася 17 листопада 1965 року у Києві. Батьки Писанки були дуже здібними людьми: батько – оператор кіно, а мати – інженерка. Після закінчення школи, Руслані була більше до душі діяльність батька, тому вона хотіла продовжити цю справу і стати акторкою кіно. Вона успішно вступила до факультету режисурського телебачення.

Вперше на екранах телевізорів вона з’явилась у фільмі “Подорож розлучення” у 1991 році. Далі їй дали роль Меї у стрічці “Кілька любовних історій”. Завдяки виконанню цієї ролі, Руся Писанко (справжнє прізвище) стала найбажанішою жінкою всіх чоловіків України, а жінки заздрили та хотіли були на її місці.

Руслана Писанка була дуже успішною жінкою
Руслана Писанка була дуже успішною жінкою

Її кар’єра пішла на взліт. У 1995 році вона зіграла головну роль у фільмі “Москаль-чарівник”, яка принесла їй премію імені Олександра Довженка, а потім вона отримала Ордер Святого Володимира за виконання ролі у серіалі “Чорна вдова”.

Ролі в кіно розкрили її як особистість та показали всю велич її творчого потенціалу. Вона дуже хотіла працювати на телебаченні, тому досягла того, що її взяли на телеканал Інтер вести прогноз погоди. Цей досвід на телебаченні теж став успішним.

Руслана та її чоловік Ігор
Руслана та її чоловік Ігор

У 2006 році Писанка стала учасницею шоу “Танці з зірками” та посіла там третє місце. Потім акторка на телеведуча брала участь у багатьох проєктах та реаліті-шоу. Зокрема, Руслана стала авторкою кулінарної книги.

Руслану з 2012 року підтримував її чоловік Ігор Ісаков. Вони познайомились у соціальних мережах та прожили довге життя разом. Ігор був її другим чоловіком, з першим вона прожила цілих 15 років у громадянському шлюбі. Ігор разом з Русланою мали проблеми з зайвою вагою, тому брали участь у шоу “Зважені та щасливі”. Кожен з них, завдяки проєкту, схуд на 40 кілограмів. Це колосальний успіх для Руслани, вага якої сягала майже 140 кілограмів. Дітей в Руслани Писанки не було.

Руслана до та після схуднення
Руслана до та після схуднення

У свої 54 роки Руслана заявила про творчу відпустку, їй хотілось відпочити від телебачення, чуток та всього іншого, тому вона почала активно вести соціальні мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини