Маша Єфросініна в модному джинсовому комбінезоні та нюдових туфлях-човниках дала інтерв’ю: “Плачу і замикаюсь”

Відома українська телеведуча взяла участь в інтерв'ю для Раміни Есхакзай. У коментарі для колеги знаменитість чесно зізналась, через що останнім часом їй дуже важко

Маша Єфросініна – жінка, якою захоплюються мільйони українців. Після початку повномасштабного вторгнення про неї дізнались навіть ті, хто раніше не цікавився шоубізнесом. Нині знаменитість займається діяльністю в медіапросторі, а також волонтерством і благодійністю.

На особистій сторінці в Інстаграм Єфросініна повідомила, що дала інтерв’ю Раміні Есхакзай. Зірка зізналась, що це був її особистий вибір, адже вона захоплюється своєю колегою. Українська телеведуча зазначила, що вона вважає, що Раміна Есхакзай дуже схожа на неї, проте молодша колега лише почала свій шлях через несправедливість. До слова, саме про це здебільшого йшла мова в інтерв’ю. До того ж Єфросініна чесно прокоментувала свій моральний стан.

Маша Єфросініна на інтерв'ю в Раміни Есхакзай
Маша Єфросініна на інтерв’ю в Раміни Есхакзай

Телеведуча про своє психологічне самопочуття

Відома українська ведуча має власну благодійну організацію “Фонд Маша”. У рамках проєкту знаменитість займається реабілітацією та допомогою жінкам і дітям, які постраждали від бойових дій. Кожного дня Маша Єфросініна стикається з великою кількістю страшних і трагічних історій. Саме тому Раміна Есхакзай запитала, як її гості вдається ладнати з самою собою та як вона почувається морально.

У мене передоз історій і жаху. Я плачу і я замикаюсь, на кілька днів можливо усамітнююсь. Я живу з мамою. Я просто валюсь, прошу Сашка і маму мене не чіпати, або впадаю у такий коматозний сон – такий сон, коли ти прокидаєшся від того, що в тебе мокра постіль. Мокра-мокра. Я не знала, що фізіологічно людина може стільки рідини виділяти. Це буває після страшних потрясінь, історій жінок

– зізналась Маша Єфросініна.

Маша Єфросініна на інтерв'ю з Раміною Есхакзай
Маша Єфросініна на інтерв’ю з Раміною Есхакзай

Пізніше, як зазначила телеведуча, все встає на свої місця, до неї повертається апетит і все ніби заспокоюється. Знаменитість зізналась, що у такі моменти вона не відповідає на телефонні дзвінки та СМС, тому після того, як вона прокидається від так званого коматозного сну, з’ясовує, що тижнями могла не відповідати людям.

Крім того, Маша Єфросініна зізналась, які повідомлення миттєво привертають її увагу. Так, за словами громадської діячки, коли хтось повідомляє їй про те, що її діяльністю цікавляться або ж є можливість допомогти жінкам та дітям у рамках її благодійного фонду, вона в ту ж хвилину починає працювати.

Я тупо хапаюсь за можливість знов працювати. У мене є такий ритуал: я розписую собі все, щоб у мене не було, коли продихнути і йду, поки знов не звалюся

– підсумувала Єфросініна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини