Як змінилися актори фільму “Вечори на хуторі біля Диканьки”: Людмила Хитяєва, Олексій Макарович та інші

"Вечори на хуторі біля Диканьки" - улюблений старий фільм наших дідусів та бабусь, про який сьогодні знає кожен дорослий. Як змінилися актори кіно?

Людмила Хитяєва

Як змінили актори фільму Вечори на хуторі біля Диканьки
Як змінили актори фільму Вечори на хуторі біля Диканьки

Людмила Хитяєва народилася 15 серпня 1930 року. Акторка почала свій творчий шлях в 1952 році після закінчення училища. Тоді її зарахували до драматичного театру. В ті роки її помітив знаменитий письменник Анатолій Рибаков та порекомендував її режисеру кіностудії Горького, який шукав акторку на головну роль в своєму фільмі “Катерина Вороніна”.

Людмила Хитяєва вже не так молоденька красуня
Людмила Хитяєва вже не така молоденька красуня

В фільмі “Вечора на хуторі біля Диканьки” в 1961 році жінка зіграла красуню Солоху. З віком вона дуже змінилася і в ній вже важко розпізнати молоду дівчинку з кіно.

Олексій Макарович

Олексій Макарович народився 28 лютого 1920 року. Чоловік був учасником Великої Вітчизняної Війни, виконував функції розвідника. В кіно Олексій потрапив вже після того, як повернувся з фронту. Всі його товариші вже давно стали знаменитими, поки він був на війні, а йому давали невеличкі ролі та платили дуже маленьку зарплатню.

Олексія Смирнова з нами більше немає
Олексія Макаровича з нами більше немає

Однією з перших великих ролей стала роль отамана запорізьких козаків в “Вечорах на хуторі”. Публіка з великим захватом зустрічала чоловіка на екранах, навіть якщо ролі були невеличкими.

В актора був досить закритий стиль життя, в нього погіршився зір, почалася залежність від алкоголю. За офіційною версією, він помер через проблеми з серцем, але версій було декілька. Смерть наступила 7 травня 1979 року.

Георгій Мілляр

Георгій зіграв в фільмі “Вечори на хуторі” дуже яскраву роль – чорта. Він став самим казковим актором в світі. На його рахунку багато ролей, що принесли йому успіх: він грав відьм, перевертнів та інших представників темної сили. Чоловік близько десяти разів грав Бабу-ягу. Цікаво те, що він сам придумував собі костюми і він любив, щоб все було якомога страшніше.

Образи Георгія Мілляра
Образи Георгія Мілляра

Актор помер влітку 1993 року не доживши до своїх 90 років. Причиною смерті стали ускладнення після пневмонії.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини