Що сталося з відомими на весь світ братами-качками з фільму “Няньки”: минуло майже 30 років

Фільм "Няньки" став одним з найкращих фільміх 90-х років. В чоловіків з'явилася неймовірна кількість прихильників, але їм цікаво, як виглядають зірки фільму через 30 років.

Фільм “Няньки” вийшов на екрани в 1994 році, але про нього й досі пам’ятають і цікавляться долею головних героїв. Ними стали брати-близнюки Девід та Пітер Пол. Актори підкорили публіку своєю харизмою, простотою виконання ролей та зрозумілим сценарієм.

Редакція сайту Добрі новини дізналася, як живуть брати зараз і чому присвятили своє життя. Один з братів, нажаль, пішов з життя декілька років тому. Девід не дожив до своїх 63 років всього два дні. Причину його смерті ніхто не знає, відомо лише те, що він помер під час сну.

Спортивні хлопці та майбутні актори народилися 8 березня 1957 року. Девід був старшим за Пітера, але це не сказилося на їхніх стосунках один до одного. Свого часу в Девіда прогнозували розлад читання і хлопця були вимушені водити до психолога, але він не зміг вирішити цю проблему. Через це двоє братів вчилися в школі для розумово-відсталих, хоч менший брат добре вчився в звичайній школі.

Як змінилися брати через 30 років з прем'єри фільму Няньки
Як змінилися брати через 30 років з прем’єри фільму Няньки

В підлітковому віці хлопці почали займатися культуризмом та спортом. Вони змогли досягнути великих результатів у спортивному залі і наростили собі величезні м’язи. Кар’єру в кіно вони почали в 26 років. Хлопців почали запрошувати в маловідомі картини, але їм було приємно отримувати такі запрошення, тому вони погоджувались. Пізніше вони стали власниками свого спортивного клубу, але жага зніматися в кіно перемогла і вони продали свій бізнес, щоб поїхати підкорювати Голлівуд.

Перша серйозна роль, яку вони отримали, стала роль у фільмі “Варвари” в 1987 році. Режисери планували отримати великий успіх, але картина була номінована лише на премію “Золота малина” у категорії “Найгірші актори”. Не дивлячись на це, їх полюбили мільйони жінок і їх запросили на зйомки фільму “Няньки”, що зробив їх всесвітньо відомими.

Як виглядають брати-близнюки з фільму Няньки
Як виглядають брати-близнюки з фільму Няньки

Після зйомок у кіно близнюки знімалися ще в декількох картинах, але відійшли від ролей, бо двоє завели собі сім’ю. Девіда після завершення кар’єри паралізувало з невідомих причин. Актор приходив в себе більше року та розповідав про те, що це дуже змінило його життя.

Пітер став телеведучим та почав захоплюватися езоретикою, а також випустив декілька книг про те, як виховувати дітей. За 2 дні до дня народження чоловіків Девід пішов з життя, а Пітер досі складно переживає втрату свого брата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини