Час нікого не шкодує: як постаріли зірки культових новочірних фільмів – Камерон Діаз, Кетрін О’Хара та інші

Час й справді нікого не шкодує, але чи всі зірки культових світових кіно виглядають дуже старо? Для цього наша редакція зробила підбірку, можете переконатись самостійно.

Старі новорічні фільмі дарують нам багато позитивних емоцій та змушують знову переживати ці приємні моменти дитинста та юності. Як всім відомо, юність не вічна і актори кіно не будуть до кінця життя залишатися такими, як в кіно.

Сам удома

Перша частина культової новорічної комедії побачила світ у 1990 році. Маленького хлопчика його родина залишила вдома та поїхала на відпочинок до іншої країни. Коли ж вони виявили, що його немає, забили тривогу. Маму головного героя в цьому фільмі зіграла Кетрін О’Хара. Остання стрічка, в якій вона знімалася, була у 2019 році.

Кетрін О'Хара помітно змінилася
Кетрін О’Хара помітно змінилася

Крім мами головного героя, самого ж хлопчика на ім’я Кевін зіграв Маколей Калкін. Чоловікові зараз 41 рік і він досі знімається в кіно, веде свої сторінки у соціальних мережах та отримує задоволення від життя.

Головний герой фільму Сам удома
Головний герой фільму Сам удома

Відпочинок за обміном

Камерон Діаз зіграла головну роль у фільмі “Відпочинок за обміном”. Зараз жінка не знімається в кіно, вона присвятила себе дітям і пішла з кіно, але невідомо, чи це просто творча пауза, чи назавжди. Крім акторства, вона написала декілька книжок для жінок в цілому світі.

Камерон Діаз в фільмі та реальному житті
Камерон Діаз в фільмі та реальному житті

Кейт Вінслет також була однією з головних героїнь цього фільму. Жінка відома також зйомками в “Титаніку”, “Помста від Кутюр” та багато інших картин. Нещодавно на екрани вийшов фільм “Аватар-2”, де вона також отримала головну роль.

Час не шкодує нікого

Реальна любов

Кіра Найтлі отримала роль у романтичному фільмі не просто так. Ну думку режисера, саме вона змогла передати свого героя так, як ніхто інший. Зірка відома завдяки зйомках у “Піратах карибського моря”.

Зірка фільму Реальна любов

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини