Рубрики: Біографії

Де зараз перебуває та чим займається Гайтана: куди поділась українська Rihanna та чому про неї нічого не чути?

Свого часу Гайтана буквально заполонила своїми хітами всі чарти та стала найобговорюванішою представницею українського шоубізнесу. Де зараз відома співачка та чому вона так різко зникла?

Відома українська співачка народилась в українській столиці, а раннє дитинство провела на батьківщині свого батька в Республіці Конго. Коли батьки майбутньої зірки розірвали шлюб, вона з мамою повернулась до Києва. Саме в столиці України почався творчий шлях знаменитості. Хоча бажання створювати музику з’явилось не одразу, врешті зірка почала будувати власну співочу кар’єру.

Гайтана в дитинстві

За шкільних років Гайтана серйозно захопилась настільним тенісом і навіть отримала звання кандидата в майстри спорту. Після завершення школи майбутня українська співачка вступила до вищого навчального закладу на економічний факультет. Довгий час дівчина хотіла пов’язати своє життя зі спортом, проте побороти шалений потяг до творчості не зуміла.

Кар’єра співачки в шоубізнесі почалась у 2000-х. Тоді вийшов перший альбом майбутньої зірки під назвою “Про тебе”. Гайтана, не втомлюючись, створювала нові композиції та поступово завойовувала все більше уваги та прихильності шанувальників. Пік її популярності настав 2012 року, коли артистка вирушила представляти Україну на Євробаченні.

Де зараз перебуває Гайтана, напевно невідомо

Куди зникла Гайтана

На пісенному конкурсі знаменитість зайняла 15-е місце. Певно, саме цей момент став переломним у її кар’єрі. Після фіналу Євробаченні Гайтана стала поступово зникати з медіапростору. Сама співачка пояснювала це бажанням відпочити та переглянути свою творчість, життя. Гайтана довго приділяла весь свій час кар’єрі, тому вирішила взяти перерву.

Пізніше знаменитість взяла псевдонім Essami й випустила декілька композицій, проте минула популярність та слава до артистки таки не повернулись. 2016 року зірка вийшла заміж, а наступного – народила дитину. Разом зі своїм чоловіком артистка зараз виховує доньку. На перше місце знаменитість поставила саме родину, тому й вирішила відкласти творчу діяльність на другий план.

Гайтана з чоловіком і донькою

Останній допис в особистому блозі знаменитості було опубліковано ще в червні 2022 року, тому важко сказати напевно, де зараз знаходиться знаменитість, чим займається. Проте, свою позицію стосовно повномасштабної війни Гайтана таки висловила – вона підтримує рідну Україну.

Поділитися