Прізвище ідеально описує характер: правда про роман Козловського й Есхакзай – використав дівчину у своїх цілях

Нещодавно відомий український співак зізнався, що роман з Раміною Есхакзай був фейком. Пригадуємо, чому насправді Козловський обкрутив довкола носа колишню та що між ними відбувалось

Відомий український співак Віталій Коловський відносно нещодавно розкрив нові деталі свого з Раміною Есхакзай роману. Так, чоловік вперше офіційно підтвердив, що їхні стосунки були неправдою та зазначив, що ініціаторкою “медійного роману” виступила саме його колишня наречена. З цієї нагоди пропонуємо розібратись, що відбувалось між ексзакоханими.

Історія стосунків Козловського й Есхакзай

Відносно довгий час шанувальники спостерігали за розвитком стосунків пари. І Віталій Козловський, і Раміна Есхакзай на момент знайомства “крутили” в українському шоубізнесі. Публіка з захопленням чекали на нові фотографії та романтичні зізнання, а дивитись на солодку парочку було одним задоволенням – разом зірки виглядали неймовірно.

Раміна Есхакзай і Віталій Козловський зустрічались рік
Раміна Есхакзай і Віталій Козловський зустрічались рік

Історія зіркового роману розвивалась, як належить. Знаменитості зустрічались близко року, а пізніше Віталій Козловський зробив своїй коханій пропозицію. Раміна погодилась, мережею почали гуляти фотографії заручених закоханих, проте раптово вони повідомили про розставання.

Певний час зірки не розкривали реальних причин розлучення. Проте, коли Раміна та Віталій заговорили, історія обернулась на два табори – розповідь Есхакзай та розповідь Козловського.

Точка зору Есхакзай

Одразу після розлучення з нареченим зірка зізналась, що була не готова до весілля, тому завершила стосунки. Пізніше Раміна Есхакзай наважилась розповісти зовсім іншу історію – насправді чоловік одночасно зустрічався і з нею, і зі своїм концертним директором.

Раміна Есхакзай зізналась, чому покинула Козловського
Раміна Есхакзай зізналась, чому покинула Козловського

Дівчина зазначила, що про це вона дізналась тільки перед весіллям. За словами Раміни, Віталій повідомив їй, що закрутив з нею роман на зло своїй дівчині, концертній директорці, оскільки вони тоді посварились. Пізніше закохані помирились, втім Козловський вирішив мовчати про іншу жінку та продовжив роман з Есхакзай заради медійності.

Точка зору Козловського

Український співак щодо своїх колишніх стосунків має зовсім іншу позицію. Насправді, зізнався раніше артист, ініціаторкою роману задля популярності виступала саме Раміна Есхакзай. В останньому коментарі щодо стосунків з колишньою зірка не був багатослівним, проте вирішив всі “стрілки” перевести на дівчину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини