Рубрики: Біографії

Як склалася доля учасниць відомого гурту “Real O”: Світлана Тарабарова, Ліна Міцукі, Тетяна Воржева та інші

Гурт "Real O" колись був одним з найпопулярніших жіночих колективів, але він, як і багато інших, розпався. Чим зараз займаються екс-учасниці відомого гурту?

У першому складі гурту “Real O” були Світлана Тарабарова, Регіна Тодоренко, Ліна Міцукі та Олена Виноградова. Дівчата проспівали разом з 2008 по 2012 рік. Першою гурт покинула Світлана Тарабарова, у 2014 році – Регіна Тодоренко, а замінили їх іншими учасницями. Трішки згодом колектив покинули Олена Виноградова та Ліна Міцукі. До складу “Real O” доєдналися Тетяна Воржева, Настя Рубцова, Настя Востокова та Аліна Астровська. Чим ж займаються деякі з дівчат зараз?

Доля учасниць гурту “Real O”

Світлана Тарабарова

Чим займаються учасниці гурту “Real O”

Дівчина розпочала сольну кар’єру в 2012 році, бо пішла з гурту через закінчення контракту, вона хотіла в 2016 році представляти Україну на “Євробачення”, але їй не вдалося пройти відбір. Також вона випустила не одну пісню та продовжує займатись музикою. Світлана в 2016 році вийшла заміж за Олексія Бондара і вже стала мамою двох дітей та чекає на третю дівчинку, яка от-от має народитися. Крім батьківства, Світлана займається благодійністю та власним прикладом показує, що можна залишатися завжди на позитиві, що б там не було.

Ліна Міцукі

Чим займаються екс-солістки гурту “Real O”

Дівчина народилася в Харкові, але після того, як покинула “Real O” почала будувати свою кар’єру в росії. Судячи з її сторінки в соціальній мережі, вона не планує повертатися в Україну. В 2019 році дівчина брала участь у проєкті “Пісні” та російському каналі ТНТ. Її виступ оцінили проросійський репер Баста та Тіматі.

Олена Виноградова

Доля учасниць гурту “Real O”

Олена зараз також перебуває в росії. Про неї нічого не відомо. Лише те, що в 2012 році вона завагітніла та народила дитину від учасника “Фабрики” Віталія Чірви. Дівчина небагато розповідає про своє особисте життя в соціальних мережах, вона перестала займатись музикою і створила свій курс, який називається “Експеримент-23”.

Регіна Тодоренко

Як живуть учасниці гурту “Real O”

Регіта Тороденко побудувала свою кар’єру на російському телебаченні. Спочатку вона стала зіркою “Орла та Решки”, через це її помітили у Москві, а потім вона переїхала і почала будувати там своє життя. Вона встигла створити власне шоу на одному з телеканалів, вийшла заміж та народила житину, але перестала згадувати про Україну з початком повномасштабного вторгення. Вочевидь, отримувати зарплатню в рублях їй подобається більше.

Тетяна Воржева

Тетяна Воржева продовжила займатися музикою, але остання її пісня побачила світ у 2017 році. Зараз дівчина проживає на Балі та ділиться з прихильниками фото зі свого спокійного життя. На відміну від деяких інших екс-учасниць гурту “Real O”, вона підтримує Україну та не забуває нагадати прихильникам за донат, або написати приємні слова, що не лише підіймають настрій, а дають віру в краще.

Поділитися