Що відомо про два невдалі шлюби зірки “МастерШеф” Тетяни Литвинової: вперше пішла під вінець 25 років тому

Відома українська кулінарка та зірка популярного телепроєкту "МастерШеф" була заміжня двічі. Пригадуємо історії кохання та розлучення Тетяни Литвинової

Особистим життям відомої української кулінарки цікавляться не з меншим захопленням, ніж її професійною діяльністю. Знаменитість була заміжня двічі, але не один з її шлюбів не завершився хепі-ендом. Пригадаємо все, що відомо про стосунки Тетяни Литвинової.

Вперше відома українська кулінарка вийшла заміж майже одразу, коли закінчила університет. У цьому нехай і недовгому, але щасливому шлюбі, знаменитість народила сина Володимира. 2008 року пара розлучилась. Про причини розставання зі своїм першим чоловіком Тетняна Литвинова, як і про багато інших речей, які стосуються особистого життя, мовчала.

Тетяна Литвинова з МастерШеф зі своїм сином
Тетяна Литвинова з МастерШеф зі своїм сином

Пізніше відома українська кулінарка вийшла заміж вдруге. Чоловіком зірки виявився росіянин-бізнесмен Ярослав Труханов, стосунки з яким пройшли справжню перевірку – часом та складнощами. Так, наприклад, Тетяна Литвинова пригадувала, як її чоловік постійно був змушений проходити неприємну процедуру повної перевірки, аби потрапити до дітей від першого шлюбу, які мешкають на території росії.

Хоча вже колишній чоловік Тетяни Литвинової свого часу вже отримав вид на проживання в Україні, повністю уникнути допитів і оглядів на кордоні не вдалось – чоловік часто їздив до своїх рідних дітей.

Тетяна Литвинова зі своїм другим чоловіком
Тетяна Литвинова зі своїм другим чоловіком

Про розлучення з другим чоловіком Тетяна Литвинова повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка зізналась, що розставання було важким рішенням і для неї, і для її чоловіка. Втім, кривити душею зірка не стала – кулінарка зізналась, що вони намагались зберегти шлюб всіма способами, але це таки не вдалось і врешті-решт пара розпалась.

Популярне

Подібні новини