Потап і Настя, Аніта Луценко, Ектор Хіменес-Браво, Тіна Кароль зустріли війну за кордоном: як це було

24 лютого беззаперечно змінило життя кожного українця та перевернуло все з ніг на голову. Пригадуємо, де відомі знаменитості зустріли горе – вдома у своїй країні чи на чужині

Спогади про 24 лютого назавжди закарбувались у пам’яті кожного, хто бачив і чув, знав і розумів, що почалось невідворотне. Пригадуємо, як відомі українські зірки, які 24 лютого були за кордоном, відреагували на новини про початок повномасштабної війни.

Ектор Хіменес-Браво

Де зустрів війну Ектор Хіменес-Браво
Де зустрів війну Ектор Хіменес-Браво

Головний шеф-кухар України та зірка “МастерШефу” 24 лютого 2022 року перебував у своїй рідній країні Колумбії. Втім, попри все знаменитість вирішив повернутись додому. За рік повномасштабної війни Ектор Хіменес-Браво не вирішив покинути країну й залишається в українській столиці.

Потап і Настя

Українське зіркове подружжя зустріло війну в Іспанії
Українське зіркове подружжя зустріло війну в Іспанії

За кордон зіркова парочка виїхала за декілька днів до початку повномасштабної війни. Зірки повезли своїх мам на відпочинок у теплі краї. 24 лютого, дізнавшись про трагічні події Настя Каменських і Олексій Потапенко вирішили тимчасово залишитись за кордоном, чим викликали хвилю критики у свій бік. Врешті-решт зірки повернулись до України у серпні минулого року.

Аніта Луценко

Аніта Луценко 24 лютого була за кордоном
Аніта Луценко 24 лютого була за кордоном

Відома українська фітнес-тренерка на момент початку повномасштабного вторгнення перебувала за кордоном. Зірка зізналась, що кожну зиму вона звикла проводити у теплих краях, а минулий рік не став виключенням. Разом зі своєю донькою вона планувала повертатись в Україну 18-20 лютого, проте відчула напругу в повітрі й вирішила перечекати. Недарма, зізнається Аніта Луценко й додає, що навіть уявити не може, що довелось пережити українцям, які зустріли війну вдома.

Дмитро Ступка

Онук Богдана Ступки й досі живе у США
Онук Богдана Ступки й досі живе у США

Відомий український актор і представник династії Ступки став одним з головних героїв скандалів щодо свого перебування за кордоном. З початку повномасштабного вторгнення чоловік не повертався до України, втім, зізнається, війну зустрів у літаку – саме тоді він прямував додому. Проте, дізнавшись останні новини, вирішив залишитись за кордоном, ближче до своєї доньки.

Тіна Кароль

Де була Тіна Кароль 24 лютого
Де була Тіна Кароль 24 лютого

Відома українська співачка Тіна Кароль зустріла початок повномасштабного вторгнення в жіночому монастирі, де молилась за Україну. Пізніше знаменитість вирушила з волонтерською метою за кордон, де збирала кошти та виступала з благодійними концертами, аби передати кошти українцям, які цього потребують.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини