Рубрики: Біографії

Педагог, вокаліст, гример: ким була Ліза Глінська з “МастерШеф” до навчання в кулінарній академії у Франції

Єлизавета Глінська здобула популярність завдяки кулінарному шоу "МастерШеф". Втім, до того, як почати готувати й вирушити на навчання до Франції, знаменитість працювала у зовсім іншій сфері

Відома українська кондитерка Єлизавета Глінська здобула всеукраїнське визнання на зніманні популярного телепроєкту про кулінарію “МастерШеф”. Знаменитість стала переможницею другого сезону шоу й вирушила до Франції на навчання.

За кордоном Ліза Глінська пройшла курси “Le Cordon Bleu”, навчалась у французькій кондитерській школі “Bellouet Conseil” та здобула багато знань на інших курсах та в інших школах. Втім, до того, як стати популярною, знаменитість мала зовсім інші наміри щодо своєї професії.

Ким була Єлизавета Глінська до популярності

Ліза Глінська народилась і виросла у місті Запоріжжі. Пізніше родина майбутньої зірки української кулінарії переїхала до Алупки. У Криму зірка вступила до педагогічного університету, де почала вивчати вокал. Три роки після здобуття вищої освіти Єлизавета Глінська працювала викладачкою в одній з місцевих музичних шкіл. Втім, пізніше майбутня знаменитість вирішила змінити своє життя.

2007 року Ліза Глінська переїхала до української столиці й почала пошуки себе. Спершу молода та амбіційна дівчина відвідувала курси гриму та макіяжу Алли Чури. Врешті-решт Глінська стала художником-гримером, а здобута освіта допомогла знаменитості отримати роботу арт-директора у “Shiseido”. Творча професія у Києві так само не запала Єлизаветі в душу, а всередині вирувало бажання втілити у життя свою найбільшу пристрасть – кулінарію.

Єлизавета Глінська до кулінарії працювала педагогом і гримером

Врешті-решт, знаменитість наважилась займатись тим, про що завжди мріяла. До слова, на МастерШеф зірка потрапила не з першого разу. Єлизавета Глінська довго не могла надіслати заявку, тому вона зв’язалась з продюсерами проєкту з проханням особисто приїхати й заповнити всі необхідні папери.

Поділитися