Як добре ви знаєте українських зірок? Тест: хто реальна, а хто екранна пара – Кароль і Балан, Винник і Таюне

Український шоубізнес сповнений цікавими історіями та романтичними парами, втім не кожна з них – реальна. Спробуйте вгадати, чиї почуття справжні, а чиї всього лиш екранні

Шанувальники полюбляють спостерігати не лише за професійним життям своїх кумирів. Редакція “Добрих новин” зібрала найцікавіші історії кохання та стосунків українських зірок. Чи вгадаєте ви, чиї почуття справжні, а чиї – “екранні”?

Тіна Кароль і Дан Балан

Хоча всі шанувальники сподівались на те, що їхній роман виявиться правдою, Тіна Кароль заявила цілком зрозуміло – між нею та її колегою нічого не було. Втім, заперечувати симпатію між цими двома дарма, адже на знімальному майданчику все навколо буквально палало від їхнього флірту й зацікавлених поглядів.

Дан Балан і Тіна Кароль зустрілись на Голосі країни
Дан Балан і Тіна Кароль зустрілись на Голосі країни

Відома українська співачка була заміжня, проте онкологічна хвороба забрала в неї кохання всього життя – Євгена Огіра. Про особисте життя Дана Балана відомо набагато менше, тому можна лише припускати, що запальний артист таки не може бути самотнім.

Олег Винник і Таюне

А ось цей “екранний” роман найімовірніше – справжній. Так, про стосунки відомого українського співака та його бек-вокалістки ходило багато чуток. Врешті-решт журналісти вирішили з’ясувати, чи є щось між артистами насправді. Кореспонденти вирушили в рідне село Олега Винника й запитали в односельців головного вовка країни про його особисте життя.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Виявляється, відомий український співак і його колега відгуляли весілля ще до своєї шаленої популярності. Ба більш, в одному з інтерв’ю на початку 2000-х Олег Винник пробовкнувся, що в нього є син.

Оля Цибульська та Дзідзьо

Яких тільки чуток не було про цю зіркову парочку. Деякі з шанувальників навіть були впевнені, що декілька років тому відомий український співак з псевдонімом Дзідзьо розлучився саме заради Олі Цибульської. Втім, все виявилось відвертою брехнею. Насправді зіркова “парочка” – куми, але ніяк не закохані.

Оля Цибульська та Дзідзьо
Оля Цибульська та Дзідзьо

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Взаємини цієї пари почались дійсно на телеекрані, але спершу вони були просто робочими, а не романтичними. Пізніше Катерина Осадча та Юрій Горбунов зрозуміли, що дуже симпатизують одне одному.

Осадча та Горбунов
Осадча та Горбунов

Сьогодні зіркова пара перебуває у щасливому шлюбі та виховує разом трьох дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини