Рубрики: Біографії

Падалко і Соболєв, Alyosha і Тарас Тополя, Єфросиніна і Хромаєв: зірки, які будують стосунки на відстані

Багато пар українського шоу-бізнесу через відстань продовжують будувати стосунки окремо один від одного. Попри це, герої сьогоднішньої статті не переймаються за негаразди у шлюбі.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв

Пара знаходиться зараз на відстані через те, що чоловік заходиться на фронті. Як виявилося, він підписав контракт із Збройними Силами України ще в 2021 році, тому що був впевнений в тому, що росія планує повномасштабне вторгнення.

Чоловік боровся з окупантами і боронив Ірпінь. Крім цього, він приймає участь у проєкті, що відповідає за обмін розвідданих, тому постійно пересувається різними регіонами України. З Марічкою чоловік бачиться тоді, коли бере відгул і пара має змогу провести разом час після довгої розлуки.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Українські зірки, що будують стосунки на відстані

Телеведуча зі своїм чоловіком також находиться на відстані через те, що Тимур обороняє країну від окупантів. Маша зізналася, що стосунки в такому становищі сильно змінилися, було багато труднощів та випробувань.

Як розповідає телеведуча, Тимур не запитав в неї дозволу стосовно його участі у воєнних діях, а просто поставив перед фактом. Маша була занепокоєна, але вона поважала вибір свого чоловіка та повністю підтримала його.

Дівчина намагається проводити більше часу в Києві, щоб бачитись з чоловіком, але в іншій країні живуть діти та мама, тому їй доводиться жити на дві країни, що буває дуже не просто.

Alyosha і Тарас Тополя

Стосунки на відстані в українських зірок

Тарас Тополя влітку обороняв нашу країну від окупантів, але потім разом зі своїм гуртом повернувся до життя в тилу. Такий наказ видав Валерій Залужний, пояснюючи це тим, що в тилу від них буде набагато більше користі через їхню медійність. Дружина Тараса Alyosha знаходиться за кордоном разом з дитиною, але чоловік намагається знайти час для зустрічі з коханою.

Поділитися