Готові на все: Козловський та Есхакзай, Цибульська та Дзідзьо й інші зірки, які прикидалися парою заради піару

Іноді знаменитості готові піти на все заради того, аби здобути ще більше слави та визнання. Пригадуємо, чиї зіркові стосунки насправді були брехнею

Шоубізнес сповнений інтригами та скандалами. Знаменитості часто йдуть на буквально шалені вчинки заради того, щоб їхнє ім’я не забували. Пригадуємо найгучніші історії стосунків, які врешті-решт виявились не правдивими, а фіктивними.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай

Відомий український співак свого часу почав зустрічатись з відомою журналісткою та блогеркою Раміною Есхакзай. В одному з інтерв’ю дівчина зізналась, що насправді вважала їхні взаємини правдивими, але в один момент з’ясувала, що вона виявилась лише заміною іншій. Козловський, аби помститись своїй колишній, почав зустрічатись з Раміною.

Раміна Есхакзай та Віталій Козловський майже одружились
Раміна Есхакзай та Віталій Козловський майже одружились

У цій історії існує дві сторони. Віталій Козловський, своєю чергою, заявляв, що насправді Раміна погодилась будувати з ним стосунки заради піару. Втім, Есхакзай висловлювання свого ексбойфренда не коментує.

Оля Цибульська та Дзідзьо

Відома українська співачка приховувала свого справжнього чоловіка понад 20 років, через що навколо її імені та імені її колеги з’являлось чимало чуток щодо їхнього таємного зв’язку. Олії у вогонь підливав той факт, що зірковий дует не заперечував свого ніби-то роману.

Оля Цибульська та Дзідзьо провокували багато чуток про роман
Оля Цибульська та Дзідзьо провокували багато чуток про роман

Сьогодні Оля Цибульська зізналась, що насправді давно та щасливо заміжня за своїм коханим й непублічним чоловіком. Дзідзьо наразі самотній, адже відносно нещодавно розлучився з дружиною.

Світлана Лобода та Тілль Ліндеманн

Відома українська співачка деякий час жила у цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем, від якого народила доньку. Пізніше зіркова пара розійшлась, а з часом Лобода завагітніла знову. Тоді навколо неї та німецького артиста Тілля Ліндеманна з’явились чутки про таємний роман. Ім’я батька артистка ретельно приховувала, тому преса почала називати батьком саме лідера німецької рок-групи Rammstein.

Лобода зі своїм нібито ексбойфрендом
Лобода зі своїм нібито ексбойфрендом

Однак згодом стало ясно, що чутки про роман лідера Rammstein і лободи були фейком і не мали ніякого реального підтвердження. Особистість біологічного тата співачка не розкривала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини