Анатолій Анатоліч показався у військкоматі: шоумен розповів, чи вдалося йому стати на облік – “Є шанс”

Анатолій Анатолій вже втретє вирішив спробувати свої сили у навідатися до військкомату. Ведучий розповів, чи вдалося йому цього разу стати на облік.

Анатоліч Анатоліч вже кілька разів намагався стати на облік в ТЦК, але йому постійно відмовляють за незрозумілих причин. Кожного разу зʼясовуються певні нюанси, які не дають Анатолічу стати, врешті-решт, на облік, адже йому це дуже потрібно. Шоумен вирішив втретє спробувати “удачу” і знову навідався до військкомату. У соціальних мережах артист розповів, як проходила процедура чим все закінчилося – успіхом, чи черговим крахом для нього.

“Знову йду в ТЦК. Спроба номер три. Людей мало, шанси є”, – каже Анатолій Анатоліч.

Хоч чоловік розраховував на те, що у нього все вийде, але третя спроба не принесла бажаного результату. Ба більше, Анатолічу виписали штраф у розмірі 1700 гривень за те, що у нього не було військового квитка. Пізніше вияснили, що він вже стоїть на обліку, але в Оболонівському ТЦК, тому йому потрібно поїхати туди і зняти з обліку, щоб провести процедуру по новій схемі. Хоч таким рішенням він не дуже задоволений, але це краще, ніж чергова відмова.

Анатолій Анатоліч розповів, чи вдалося стати на облік в ТЦК
Анатолій Анатоліч розповів, чи вдалося стати на облік в ТЦК

“Завтра мій квест продовжиться. Мені потрібно стати в чергу, яка має кілька кольорів і, можливо, я доберуся до своїх документів, щоб стати на облік”, – додає ведучий.

Зараз чоловік не служить тому, що у нього троє дітей і він, як багатодітний батько, має право не приймати участі у бойових діях. Не дивлячись на таку “поблажку”, він продовжує допомагати в тилу і вважає, що це повинен робити кожен громадянин, який не знаходиться в зоні бойових дій. Чоловік мотивує своїх прихильників та підписників у соціальних мережах допомагати не дивлячись на обставини, які можуть виникати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини