Аварія, невзаємне кохання, післяпологова депресія: Даша Квіткова поділилась раніше невідомими фактами про себе

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова розкрила факти зі своєї біографії, про які раніше ніхто не знав. Деякі з цих подробиць вразили багатьох шанувальників

Даша Квіткова здобула особливу популярність та всеукраїнське визнання після участі у дев’ятому сезону популярного реаліті-шоу “Холостяк”. Тоді шанувальники вперше оцінили харизму дівчини та з того моменту Квіткова з кожним днем ставала все відомішою. До слова, саме на проєкті знаменитість знайшла своє кохання, Нікіту Добриніна, у стосунках з яким довела – “Холостяка” є не лише розважальним шоу, а й можливістю створити родину.

Хоча сьогодні пара розлучена, разом вони підтримують здорові батьківські стосунки й виховують спільного сина Лева. Крім своєї материнської “роботи”, Даша Квіткова активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де спілкується з шанувальниками та ділиться останніми новинами зі свого життя.

Даша Квіткова активно веде особистий блог у соцмережі Інстаграм
Даша Квіткова активно веде особистий блог у соцмережі Інстаграм

Так, наприклад, цього разу знаменитість вирішила розповісти підписникам про найцікавіші моменти зі свого життя, проте обрала нестандартний спосіб. Даша Квіткова запропонувала шанувальникам пограти у гру “було – не було”. Всі охочі пропонували ту чи іншу ситуацію, а зірка відповідала, чи траплялось колись таке з нею.

Одним із запитань шанувальників було питання про аварію. Підписники поцікавились, чи потрапляла Даша Квіткова колись у ДТП, а зірка, не приховуючи, зізналась – було і навіть декілька разів. Крім того, знаменитість зізналась, що у своєму житті ніколи не закохувалась з першого погляду. Для того, аби відчути любов, потрібно було добре дізнатись людину. А ось невзаємне кохання в житті Даші Квіткової, на жаль, траплялось.

Даша Квіткова розкрила цікаві факти зі своєї біографії
Даша Квіткова розкрила цікаві факти зі своєї біографії

Висловилась знаменитість і про свою вагітність і пологи. У Даші Квіткової поцікавились, чи була в неї післяпологова депресія і зірка зізналась, що після народження свого сина й дійсно страждала. Нагадаємо, що первісток Квіткової та Добриніна з’явився на світ у липні 2021 року.

Не могли шанувальники оминути увагою питання, яке вже довго турбує чи не кожного підписника зірки, чи зраджували їй колись. Даша Квіткова зізналась, що зрад у її житті ніколи не бувало. Ба більш, ні її колишні партнери ніколи їй не зраджували, ні вона сама не зраджувала коханим.

Даша Квіткова розповіла про події з минулого, про які раніше ніхто не знав
Даша Квіткова розповіла про події з минулого, про які раніше ніхто не знав

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини