Особисте життя 85-річної Ади Роговцевої: як виглядають діти акторки та за кого вона єдиний раз вийшла заміж

Ада Роговцева свого часу стала однією з найкращих акторок, але були певні події, які змусили жінку покинути акторство та гру в театрі. Зараз ситуація кардинально змінилася.

Відома українська акторка і лауреатка державної премії України імені Олександра Довженка Ада Роговцева прожила все своє життя з одним коханим чоловіком. Саме робота в кіно подарувала Аді неймовірні стосунки з єдиним чоловіком.

Народилася жінка 16 липля 1937 року. Її творчий шлях починається з ранньго віку. Будучи маленькою дівчинкою, вона писала вірші, але не думала про те, щоб стати акторкою. Ада хотіла пов’язати своє життя з журналістикою. Однак, її подружки вмовили Роговцеву вступити до театрального інститусу. В 23 роки дівчина вже стала заслуженою артисткою УРСР. Вона зіграла головні ролі в трьох відомих спектаклях. В театрі жінка грала цілих 35 років.

Як проходить життя Ади Роговцевої
Як проходить життя Ади Роговцевої

На одному театрі Роговцева не зупинилася і першою її кінострічкою стала картина “Кривавий ранок”, але там жінка грала роль другого плану. Наступні 15 років Роговцева грала другорядні ролі з коротенькими епідозами і так продовжувалося до 1970 року. Справжньою зіркою Ада стала після драми, яка складалася з двох частин “Салют, Маріє!”. Прихильники творчості Ади та пересічні глядачі назвали її найкращою акторкою.

Зйомки та слава у кіно подарували акторці справжнє кохання. Чоловік Костянтин Степанков був її вчителем, але це не стало на заваді справжнім та щирим стосункам. Пара прожила разом цілих 46 років, але він помер в 2004 році. Після цього жінка присвятила йому книжку “Мій Костя”.

Ада Роговцева та її єдиний чоловік
Ада Роговцева та її єдиний чоловік

Нажаль, на цьому перешкоди не закінчилися. Через 8 років помер її син, якого теж звали Костя. В чоловіка була невиліковна форма раку. Втрата двох важливих людей в її житті сильно зламали акторку. Вона відмовлялася від зйомок, не хотіла давати інтерв’ю і взагалі не йшла з кимось на контакт. Все змінилося лише після того, як вона написала книгу “Свідоцтво про життя”. Написання книги повернуло жінку до попереднього стану і вона почала знову займатися зйомками в кіно та сяяти на великій сцені.

Зараз жінка в свої роки досі знімається в кіно та грає в театрі. З якимись перешкодами їй допомагає впоратись її донька Катерина, яка подарувала мамі трьох прекрасних онуків. Завдяки їм жінка почуває себе набагато краще і має можливість провести час з рідними людьми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини