Роки не пощадили: що стало з українською Примадонною Софією Ротару – у житті вона звичайна непримітна бабуся

Відома українська співачка Софія Ротару зараз майже не з'являється на публіці, але артистка залишила великий слід в українському шоу-бізнесі.

Українська народна артистка України Софія Ротару перестала з’являтися в соціальних мережах. Остання її публікація була аж 34 тижні тому, про неї зараз мало що чути. Однак, це не заважає пригадати, якою співачка була в молодсті та як вона виглядає зараз.

В сім’ї відомої артиски всі члени родини володіли тими чи іншими музичними здібностями попри те, що тато працював бригадиром, а мама працювала на ринку. Сьогодні в Софії 5 братів та сестер. Молодша сестра Ауріка досягнула висот у музиці, молодші брати також намагались спробувати себе на естраді, але в них вийшло не так добре, як в старшої сестри.

Як змінилася Софія Ротару крізь роки
Як змінилася Софія Ротару крізь роки

З самого дитинства вона добре ладила з музикою. Дівчина дуже легко отримувала нагороди за творчість, мала честь виступати в кремлівському палаці, була на обкладинці журналу “Україна”, а в 1971 році її пісні були включені до музичної кінострічки “Червона рута”, яка стала початком її кар’єри.

В репертуарі артистки є безліч пісень, які стали справжніми її хітами, а в 1991 році вона випустила свій найскладніший альобом “Караван любові”. Після того, як розпався радянський союз, жінка не втратила своєї популярності. Її альбоми продовжували слухати на території пост-радянських країн. 12 разів Софія Ротару стала власницею нагороди “Золотий Грамофон”.

Софія Ротару виступала з Аллою Пугачовою
Софія Ротару виступала з Аллою Пугачовою

Тривалий час ходили чутки, що Ротару не ладить з Аллою Пугачовою. Мовляв, Алла боїться конкуренції, тому намагається не звертати увагу на артиску. Однак, трапилося їхнє примирення. Співачки в 2006 році заспівали на одній сцені пісню гурту “Тату – Нас не догонят”.

В 2013 зірка випустила новий альбом, через рік вийшов її іменний диск, а потім з’явився офіційний сайт, де можна було придбати її диски та дізнаватися акутальну інформацію про її концерти. Не дивлячись на свій вік, зірка продовжила тішити своїх прихильників новими піснями, які не залишають байдужими навіть молоде покоління.

Як змінилася Софія Ротару крізь роки
Як змінилася Софія Ротару крізь роки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини