Відомі брати українського шоу-бізнесу: як склалася доля братів Кличків і Борисенків та хто кого перевершив

Доки одні відомі брати виборювали популярність на спортивному ринзі, інші завоювали серця мільйонів дівчат своїм співом. Як склалась доля найвідоміших братів українського шоубізу?

Про Віталія та Володимира Кличків хоча б раз у житті чув буквально кожен українець. Брати Борисенки, які здобули популярність на “Фабриці зірок” також свого часу були відомими представниками українського шоубізнесу. Як склалась доля легендарних дуетів?

Брати Віталій та Володимир Клички

Найвідоміші українські брати почали захоплюватись спортом ще у дитинстві. Спочатку Віталій та Володимир Клички займались єдиноборствами, пізніше дитяче хобі переросло у серйозне призвання. Віталій Кличко надавав перевагу кікбоксингу й ставав чемпіоном світу з цього виду спорту шість разів. Володимир Кличко вперше завоював титул 1994 року, ставши чемпіоном Європи з боксу серед юніорів.

Як склалась доля братів Кличків
Як склалась доля братів Кличків

У серпні 2017 року Володимир Кличко офіційно оголосив про завершення спортивної кар’єри. Сьогодні знаменитість не розповідає багато про своє життя, втім відомо, що боксер займається вихованням доньки Каї-Євдокії від Гейден Панеттьєр. Віталій Кличко сьогодні є міським головою Києва.

Брати Сашко та Вова Борисенки

Після участі у найбільш популярному свого часу шоу “Фабрика зірок” відомі брати Борисенки буквально купались у проміннях слави. Зірковий дует у коментарях для журналістів ніколи не приховував, що саме на тому етапі свого життя відчули себе неймовірно популярними. Втім, із часом брати почали давати все менше концертів, тому вирішили на деякий час сконцентруватись на особистому житті.

Як сьогодні виглядають відомі брати Олександр і Володимир Борисенки
Як сьогодні виглядають відомі брати Олександр і Володимир Борисенки

І Сашко, і Вова будували стосунки з коханими жінками. Володимир Борисенко не лише зустрічався, а й встиг одружитись з колегою, співачкою Лавікою, Любов’ю Юнак. Втім, через шість років зіркова пара розійшлась. Якщо Олександр Борисенко завершення своїх стосунків пережив спокійно, то для Володимира розлучення стало причиною депресії.

Втім, сьогодні брати Борисенки відпустили минуле й продовжили займатись професійною діяльністю. Знаменитості записують нові пісні й створили свій гурт “BRO”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини