Рубрики: Біографії

Ірина Білик святкує 54-річчя. Скількох чоловіків кохала зірка за своє життя: росіянин, азербайджанець й інші

Сьогодні відома українська співачка Ірина Білик відзначила свій 54-й день народження. Що відомо про особисте життя зірки та стосунки з якими чоловіками виявились найскандальнішими?

Сьогодні, 6 квітня, відома українська співачка Ірина Білик святкує 54-річчя. Знаменитість побудувала успішну кар’єру, втім на особистому фронті все склалось не менш цікаво. З самої юності чоловіки звертали увагу на Ірину Білик, оскільки артистка завжди була привабливою. Вперше знаменитість пішла під вінець 1999 року, а ось сьогодні співачка залишається самотньою. Що відомо про особисте життя Ірини Білик?

Перший цивільний та офіційний шлюб

Відома українська співачка неодноразово перебувала у серйозних стосунках. Втім, найпершим захопленням знаменитості став музикант і продюсер Юрій Нікітін. Союз протримався цілих сім років, а за весь цей час зірковий обранець доклав багато зусиль, щоб про його кохану дізнались люди. Ба більш, навіть після розставання Нікітін продовжував співпрацювати з Білик.

Ірина Білик зі своїм колишнім бойфрендом Юрієм Нікітіним

1998 року відома артистка зустріла й покохала манекенщика Андрія Оверчука. Ці стосунки не просто стали серйозними, а й навіть завершились шлюбом і спільною дитиною. Від колишнього чоловіка зірка народила старшого сина Іллю.

Ірина Білик зі своїм першим офіційним чоловіком Оверчуком

Коляденко, Дікусар, Ахмадов

Після розлучення з Оверчуком знаменитість закрутила роман із Дмитром Коляденком. Стосунки виявились найскандальнішими за все життя Ірини Білик, адже ексбойфренд постійно її ревнував. Попри те, що після розставання з хореографом співачка виходила заміж двічі, сьогодні шанувальники впевнені, що зіркова пара стоїть на порозі возз’єднання.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Важке розставання з Дмитром Коляденком не поставило крапку в насиченому особистому житті Ірини Білик. 2007 року артистка знову вийшла заміж. Тоді її обранцем став хореограф Дмитро Дікусар, який був молодшим за зірку естради на 15 років. Цей шлюб тривав 3 роки, після чого пара розлучилася.

Дмитро Дікусар став другим офіційним чоловіком Ірини Білик

Стосунки зі своїм третім чоловіком відома українська співачка довго приховувала. Пізніше виявилось, що коханий знаменитості – російський фотограф азербайджанського походження. 2013 року Ірина Білик одружилась з Асланом Ахмадовим, а через два роки сурогатна мати народила зірці сина Табріза.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов
Поділитися