Традиції зіркових українських родин: родина Ткача засинає разом, Саліванчук читає на ніч казки та інше

В зіркових українських родинах існують свої звичаї та традиції. Хтось любить читати дітям казки на ніч, а хтось не виходить з дому без обіймів та поцілунків.

У кожної родини так чи інакше повинні бути свої звичаї і традиції. Українські зіркові сім’ї не відстають та вирішили розповісти, які звички чи щоденні традиції існують в їхніх великих родинах.

Тимур Мірошниченко

Зірковий телеведучий встановив у своїй родині три основних правила:

  1. Ніхто не виходить з дому без поцілунку.
  2. Всі рішення приймаються лише разом.
  3. Спільний вільний час проводити у компанії одне одного.

Анна Саліванчук

Сімейні традиції українських родин
Сімейні традиції українських родин

Відома акторка та справжня зірка телевізійного серіалу “Одного разу під Полтавою” та “Країна У” Анна Саліванчук любить проводити багато часу зі своїми дітьми та коханим чоловіком. Існує декілька простих традицій, яких вони дотримуються кожного дня. Хтось може взяти собі такі корисні звички на замітку.

Кожного дня у сім’ї Анни всі прийоми їжі проводяться за одним столом, крім обіду. Обід у кожного може бути різним – на роботі або у школі, але сніданок та вечеря – обов’язково в колі люблячої родини. Крім цього, жінка читає своїм дітям казочку на ніч, щоб вони швидше засинали. Акторка наголошує, що діткам важливо часто чути, що ви їх любите, тому не втрачайте можливості говорити це якомога частіше.

Андій Бєдняков

Традиції зіркових українських родин
Традиції зіркових українських родин

Ще один не менш відомий телеведучий Андрій Бєдняков відомий завдяки участі у різноманітних тревел-шоу, тому любить багато подорожувати. Подібні інтереси він прививає своїм дітям та дружині, тому сімейство частенько вирушає у подорож. Через повномасштабне вторгнення подожувати всією сім’єю стало проблематично, але Андрій сподівається, що ця проблема найближчим часом буде вирішена.

Віктор Гевко

Сімейні традиції українських родин
Сімейні традиції українських родин

Зірка “Ліги сміху” та “Одного разу під Полтавою” розповів, що вони з родиною на кожне Різдво та Великдень обов’зково збираються великою родиною за одним столом. Неважливо, де знаходиться кожен з членів родини, але на ці свята всі повинні бути разом.

Юрій Ткач

Традиції зіркових українських родин
Традиції зіркових українських родин

Актор та гуморист Юрій Ткач зізнається, що його маленька донечка шаленіє від спільного сну з батьками. Звісно, чоловік не може відмовити маленькій принцесі в такому задоволенні і вони з дружиною разом засинають під улюблений фільм або серіал. Як каже Юрій, коли сім’я об’єднана, його донька дуже щаслива, а це найголовніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини