“Представлення України обовʼязкове”: Тимур Мірошниченко пояснив, чому варто витрачати гроші на “Євробачення”

Після розголосу суми, яку було витрачено на проведення Нацвідбору "Євробачення-2024" у соціальних мережах миттєво почали розводити галас. Тимур Мірошниченка висловив власну думку з цього приводу.

В Мережі активно обговорюють витрати 11 мільйонів гривень з державного бюджету на проведення Нацвідбору “Євробачення-2024”. Українці активно розганяють “зраду” на різних платформах, говорячи про те, що такі витрати зараз зовсім не на часі і ці гроші можна було б витратити на потрібніші для України речі. Не дивлячись на те, що сума дійсно дуже велика, громадяни забувають про те, що значна частина цих коштів – підтримка від міжнародних партнерів, тому ці кошти не можна витрачати на військове спорядження чи зброю.

Незмінний ведучий “Євробачення” Тимур Мірошниченко пояснив, чому так важливо витрачати кошти на проведення Нацвідбору і “Євробачення” загалом. На думку чоловіка – це велика та дуже потужна можливість вкотре нагадати про себе і голосно говорити про повномасштабне вторгнення, з яким бореться зараз вся Україна.

Тимур Мірошниченко розповів, чому Євробачення важливе для України
Тимур Мірошниченко розповів, чому Євробачення важливе для України

“Я хоч не дуже компетентний у цьому питанні, бо в мене навіть гонорару не було. В договорі було прописано, що я отримаю за це 185 гривень, але навіть з цих грошей ще потрібно сплатити податки. Я розумію людей, які обурені, але з іншого боку – це дуже тонкий момент, представлення України на міжнародній арені обовʼязкове”, – каже Мірошниченко.

Тимур переконаний, що чим більше ми будемо творити українського, говорити про себе на будь-яких світових майданчиках, тим менше ми будемо споживати російського контенту та припинимо нести його в маси. Саме таким чином ми позбудемося зросійщення нашої культури – шляхом створення нового українського пісенного та будь-якого іншого мистецтва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини