Рейтинг ведучих Нового каналу за зростом: Притула, Фреймут, Педан, Леся Нікітюк, Олена-Крістіна Лебідь

Телеведучі "Нового каналу" — одні з найбільш колоритних в Україні. Дізнайтеся, хто з зірок ваших улюблених програм найвищий, а кого можна вважати мініатюрною персоною.

Ведучі “Нового каналу” — справжні кумири мільйонів українців, а на творчості деяких зростали цілі покоління. Фанати хочуть знати про своїх улюбленців все, і навіть таку подробицю, як зріст.

Беззаперечно Гуліверами всіх проєктів є Леся Нікітюк та Сергій Притула. Популярна білявка, здається, перегнала за зростом навіть Катю Осадчу, адже сягає зірка 180 сантиментів. Вище за неї — тільки колишній лідер “Вар’яти-шоу”, а нині волонтер однойменного фонду. 187 сантиметрів, і це, здається, абсолютний рекорд серед усіх знаменитостей.

Олександр Педан та Сергій Притула досі найкращі друзі
Рейтинг ведучих Нового каналу за зростом

Третьою у цьому списку може бути Ольга Фреймут, яка кілька років тому була для наших закладів та готелів 168 сантиметрами найсуворішої перевірки і клопотів персоналу. Попри свій не крихітний зріст їй вдавалося пролазити і у валізи, аби пройти для ревізії номерів через сувору охорону, і забиралася на шафи, щоб показати всій країні, як не прибирають порохи у закладах відпочинку.

Розділяє цю сходинку з Ревізоркою викривачка аферистів Олена-Христина Лебідь. Втім, чимало її прихильників вважають її вищою, через свою фігуру. Річ у тім, що ведуча дуже слідкує за собою і вона славиться мініатюрною вагою. Це візуально змінює зріст знаменитості.

Рейтинг ведучих Нового каналу за зростом

Серед чоловіків найнижчим вважається Олександр Педан зі своїми 169 сантиметрами. Втім, це ніяк не позначається на кар’єрі шоумена. Його вважають одним з найпопулярніших та найвпливовіших осіб на телебаченні. Крім, всього іншого, він також веде свій проєкт з дочкою-студенткою на Ютубі. До війни ця родина робила огляди найпопулярніших ВНЗ країни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини