Слідами гурту TVORCHI: як склалася доля всіх представників Євробачення з України: від дикої Руслани до Калуша

Кожен з представників України на "Євробаченні" заслуговує окремої уваги. Давайте з'ясуємо, як живуть та чим займаються справжні зірки світової сцени.

Кожен з представників України на “Євробаченні” заслуговує поваги. Артисти гідно кожного року представляли нашу країну на головному пісенному конкурсі світу, але мало хто знає, як склалася доля деяких з них.

Руслана Лижичко

Співачка стала першою, хто підкорив собі сцену “Євробачення” від імені України. “Дикі танці” буквально прикули до неї всю увагу і стали справжнім хітом. Зараз Руслана активно займаєттся спортом та музикою, що можна побачити в її соціальних мережах.

Тіна Кароль

Тіна підкорила собі сцену з піснею “Show me your love” і посіла 7 місце. Співачка після конкурсу почала лише набирати обертів і зараз є однією з найкращих співачок України. Тіна виховує свого вже дорослого сина і активно допомагає Україні.

Вірка Сердючка

Як слалася доля представників України на Євробаченні за всі роки
Як слалася доля представників України на Євробаченні за всі роки

“Dancing lasha tumdai” отримала почесне друге місце на конкурсі. В 2023 році Андрія Данилка знову запросили виступати з відомою композицією, але цього разу прихильники почули в пісні “russia goodbye”. Не дивлячь на це, всім виступ сподобався і чоловік продовжує гастролювати різними містами у своєму скандальному образі.

Ані Лорак

Зірка в минулому української сцени також отримала друге місце в 2008 році. Після участі у конкурсі вона не зупинилася не досягнутому і стала однією з найпопулярніших співачок. Щоправда, далеко не на території рідної країни. Зараз Лорак мовчить про повномасштабне вторгнення і збирає великі залі на росії.

Світлана Лобода

Композиція “Be my Valentine” отримала 12 сходинку на “Євробаченні”. Зараз зірка також знаходиться в Україні, але з початком вторгнення була в росії. Не дивлячись на це, артистка швидко реабілітувалася і повернулася в Україну з вибаченнями і новими піснями українською мовою. Це заслуговує поваги.

Альоша

Дружина Тараса Тополі змогла отримати 10 місце на конкурсі. Після цього вона не закінчила музичну кар’єру і продовжила випускати нові хіти. Зараз зірка разом з дітьми проживає в Америці, але це не стає на заваді її стосункам з чоловіком.

Міка Ньютон

Як слалася доля представників України на Євробаченні за всі роки
Як слалася доля представників України на Євробаченні за всі роки

Молода співачка з піснею про янголів також не отримала перемогу. Дівчина зайняла 4 місце в конкурсі. Зараз Міка живе в Америці, пише власні пісні українською та англійською мовами і має великі сподівання на швидке повернення в Україну.

Гайтана

в 2012 році Гайтана спробувала підкорити весь світ своєю піснею, але посіла 15 місце. Зараз про зірку мало що чути, але про повномасштабне вторгнення вона не мовчить.

Злата Огневич

Співачка мала всі шанси на перемогу, але отримала третє місце. Злата встигла приміряти на себе образ Холостячки у відомому проєкті, а також продовжує займатися музикою. Відомо, що в дівчини досі немає чоловіка.

Джамала

Зірка стала другою, хто отримав перемогу від імені України. Композиція Джамали пробирає до кісток, а вдало підібрана сукня та загальний мотив виступу не змогли залишити нікого байдужими. Співачка зараз — володарка найсильнішого голосу України, щаслива мама та дружина.

O. Torvald

Як слалася доля представників України на Євробаченні за всі роки
Як слалася доля представників України на Євробаченні за всі роки

Після феєричного виступу Джамали, відомий український гурт трішки себе переоцінив. Хлопці не змогли наблизитися до десятки учасників, отримавши 24 місце. Два останніх роки у їхній творчості була пауза, але нещодавно вони повернулися з новою чуттєвою піснею.

Melovin

Хлопець посів 17 місце в конкурсі. Після успіху на одному з проєктів на телебаченні в нього й справді були шанси на перемогу, але цього не сталося. Зараз співак далі створює нову музику.

Go_A

Виступ гурту вважають одним з найкращих виступів за всі часи конкурсу, але нам вдалося отримали лише 5 місце. Зараз гурт активно займається благодійністю та нещодавно знову виступали на великій сцені “Євробачення” в якості почесних гостей України.

Kalush Orchestra

Калуш отримали перемогу зі своєю композицією “Стефанія”. Після колосального успіху на конкурсі вони створили декілька колаборацій з відомими людьми, до числа яких входить Арнольд Шварцнеггер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини