Чому Інна Білоконь так і не змогла піти від чоловіка до Андрія Данилка: всі сімейні тайни мами Вєрки Сердючки

Інна Білоконь та Андрій Данилко давно дають приводи думати, що вони можуть мати романтичні стосунки. Та чому досі їх не було помічено у серйозних стосунках? На це є причини.

Андрій Данилко та Інна Білоконь. Зірки стали справжніми легендами українського шоу-бізнесу завдяки своїм образам Вєрки Сердючки і її мами. Вже давно ці артисти працюють у дуеті, маючи досить тривалі та міцні стосунки.

Не раз їх бачили разом на світських заходах. Крім цього селебріті багато разів підігрівали чутки про свій роман то обіймаючись публічно, то навіть цілуючись привселюдно. Втім, не слід навіть розраховувати на те, що артисти зможуть бути разом.

Що відомо про особисте життя Інни Білоконь?

Андрій Данилко опублікував романтичні фотографії з великобританського міста Ліверпуль
Чому Інна Білоконь так і не змогла піти від чоловіка до Андрія Данилка

Людина-легенда, Інна Білоконь, замовчує подробиці свого особистого життя. Знаменитість навіть не називає дати свого весілля. Обранець зірки — персона непублічна. Відомо, що його звати Олегом. Подарував прізвище коханій.

У подружжя є дочка, її звати Яна. Вона вже зовсім доросла. Закінчила дівчина місцевий коледж, а згодом поїхала працювати за кордон, у Польщу.

Цікаво, що чоловік Інни займається бізнесом. За однією інформацією, родина Олега тримає ресторан у Полтаві, за іншою — розведенням породистих собак.

Чому в Андрія Данилка немає сім’ї?

Андрій Данилко кардинально змінив свій зірковий образ
Чому Інна Білоконь так і не змогла піти від чоловіка до Андрія Данилка

Батько образу Сердючки давно обріс різними чутками і про свої вподобання у коханні, і про партнерів. Всіх подробиць свого особистого життя він не хоче розкривати. Артист обмежується фразами про те, що у нього просто не вийшло обзавестися дружиною та дітьми. Раніше популярний чоловік дуже переживав про те, що у нього не вийшло побудувати сім’ї, проте, згодом до цього почав ставитися по-філософськи.

Нагадаємо, що Андрій Данилко вийшов на сцену Євробачення у 2023-му році разом з Інною Білоконь.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини