Як виглядає єдиний чоловік Олени Кравець: повна протилежність екранному обранцю Володимиру Зеленському

Олена Кравець завжди сяє на сцені та у телеекрані, лишаючи свою родину у тіні. Як виглядає її найкоханіший чоловік у житті? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Олена Кравець. Героїня цього матеріалу стала справжньою зіркою українського шоу-бізнесу, підкоривши своїх прихильників гумором, харизмою та вмінням проявити свій талант. Знаменитість вже багато років не сходить з екранів, проте, попри образ такої близької і простої білявки з вечірнього шоу, вона має чимало таємниць.

Зокрема артистка не любить торкатися теми особистого життя. Наприклад, свого обранця Сергія вона тривалий час не знайомила з фанатами. Настільки довго приховувала милого селебріті, що їй почали приписувати роман з Володимиром Зеленським, з яким вона грала у “Вечірньому кварталі” подружню пару. Проте, з нинішнім Президентом її пов’язує нічого більшого, аніж дружні відносини.

Як виглядає єдиний чоловік Олени Кравець

Справжній обранець завжди чекає на Олену вдома. Вони разом понад 20 років. Попри те, що чоловік зірки веде здебільшого непублічний спосіб життя, з дружиною він має більше спільного, ніж хтось може уявити. Він колишній виконавчий продюсер студії “95 квартал”, була інформація, що працював також продюсером в “ShootGroup Production”.

Як виглядає єдиний чоловік Олени Кравець

У вільний час Сергій полюбляє автогонки і кохана тільки заохочує його до цього виду спорту.

Виховує подружжя разом трійко дітей. Старшу дочку вже практично поставили на ноги, а ще у них зростають чудові двійнята, які з’явилися у пари у вельми зрілому віці. Акторці було 39-ть років, коли прийшов час народжувати малюків. Заради них вона навіть пішла з телебачення у декрет, аби тільки не згаяти вагітність та не занапастити дитят. Найгостріші моменти вже у минулому і зірки насолоджуються своїм усвідомленим батьківством.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини