Фіктивне весілля Віктора Павліка: чому співак так і не повів під вінець свою четверту дружину Репяхову

Віктор Павлік і Катя Репяхова чи не єдина пара українського шоу-бізнесу, яка мала весільну церемонію лише на фото. Чому зірки так і не відзначили головний день свого подружнього життя?

Віктор Павлік і Катя Репяхова разом вже не перший рік. Вони виховують чудового сина та разом творчо розвиваються. Музикант продовжує давати виступи під пильним керівництвом своєї молодої дружини.

Як одружилися Віктор Павлік і Катя Репяхова?

Дружина Павліка знайшла нове хобі
Віктор Павлік з дружиною

Відомо, що знаменитості офіційно уклали стосунки у 2020-му році. Проте у подружжя дійсно не було весілля. Обмежитись довелося лише походом до РАГСу і тематичною фотосесією. Самої церемонії, де б зірки під аркою обмінялися б обручками — не було. І не просто так.

Справа в тому, що того року сталася у родині музиканта непоправна втрата. Його третій син, Павло Павлік, який тривалий час боровся з недугою,  пішов у засвіти. Серце хлопця зупинилося влітку того самого року, коли його батько розпочав нову сторінку свого життя.

Дружина Павліка планує робити пластику ще раз
Віктор Павлік не мав весільної церемонії

Звісно, не могло й бути мови про те, щоб влаштовувати хоч якісь гуляння. Катя Репяхова, для якої це перший шлюб, підтримала свого коханого.

Наступного року також не вийшло влаштувати церемонію, адже у родині сталося довгоочікуване поповнення. На початку 2021-го у медіа вже активно обговорювалося те, що обраниця співака ходить вагітна. Всі прихильники артиста затамувавши подих чекали, коли ж буде розкрито головну таємницю і селебріті розкажуть, хто ж в них народиться: хлопчик чи дівчинка.

Малюк Михайлик народився у червні позаминулого року. Він став справжнім подарунком і втіхою своєму таткові. Звісно, карапуз одразу зайняв головне місце у серцях своїх рідних, яким уже точно було не до весільних витребеньок.

Не вдалося влаштувати Каті з Віктором церемонію і у 2022-му. Гадаємо, тут буде зайвим пояснювати причини, адже зірки, як і всі українці також переживають війну. Дружина Павліка виїздила в евакуацію за кордон, але за першої ж можливості повернулася додому.

Нагадаємо, що до одруження з Катериною Репяховою, у Віктора Павліка було ще 3 шлюби. Кожна колишня подарувала чоловікові дитину. Загалом зараз старша дочка і син зірки вже виросли.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини