Співпрацювала з Лепсом і була заручена з росіянином: “темне” минуле Аліни Гросу, від якого вона втекла у США

Відома українська співачка Аліна Гросу нині живе у США. У минулому знаменитість зустрічалась із російським актором, а також активно співпрацювала з одіозним Григорієм Лепсом

Аліна Гросу, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни не залишилась осторонь трагічних подій у рідній Україні. Знаменитість нині, хоч і живе за багато кілометрів від свого дому, продовжує активно допомагати українцям, які цього потребують. Артистка призупинила свою професійну діяльність, але активно робить благодійні внески. Хай там як, але до 24 лютого минулого року в житті зірки було багато цікавих моментів.

Співпраця з Григорієм Лепсом

Відома українська співачка народилась і виросла в Україні, де й починала свою кар’єру в шоубізнесі у дуже юному віці. Втім, після закінчення школи дівчини переїхала до москви, де навчалась на актрису кіно та театру. Повернулась на Батьківщину зірка, коли на Сході почалась війна. Пізніше Гросу знову переїхала працювати в росію.

У репертуарі знаменитості є чимало пісень, деякі з яких записані спільно з одіозним Григорієм Лепсом. Сьогодні скандально відомий російський артист підтримує війну в Україні та всіляко намагається фінансово допомогти армії росії. Деякий час українка Аліна Гросу працювала разом із Лепсом, але 2018 року розірвала з ним контракт.

Що відомо про минуле відомої української співачки Аліни Гросу
Що відомо про минуле відомої української співачки Аліни Гросу

Шлюб і стосунки з росіянином

Що стосується особистого життя відомої української співачки, то офіційно вона була одружена лише раз. Зірка перебувала у шлюбі з російським бізнесменом Олександром Комковим, але стосунки тривали недовго. Після короткого подружнього життя зіркова пара розійшлась, адже бізнесмен знайшов інше кохання.

Ще одні серйозні стосунки Аліни Гросу, які тривали набагато довше, на деякий період пов’язали її життя з Романом Полянським, відомим російським актором. Зіркова пара надихала своїх шанувальників. Ба більше, їм пророчили щасливе майбутнє та весілля. Втім, вже під час повномасштабної війни артистка повідомила, що розійшлась із Полянським.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини