Рік без Руслани Писанки: як виглядала в останні дні і що приховувала від колег головна кумирка українців

Рівно рік тому пішла у засвіти без перебільшення видатна і популярна українська артистка Руслана Писанка. Згадуємо, як завоювала серця глядачів зірка і що приховувала до останнього від фанатів.

Руслана Писанка. Той липневий день, коли її не стало неможливо забути. Ніщо навіть не натякало на те, що артистка піде у засвіти, адже вона активно виходила на зв’язок, з вірою у серці казала, що Україна переможе та підбадьорювала своїх прихильників. Тоді наша країна активно тримала оборону, а громадяни чекали на визволення Херсону.

Рівно рік тому, 19 липня перестало битися серце акторки та ведучої. І ця звістка на мить змусила всіх поставити війну на другий план.

Чим Руслана Писанка підкорила українців?

Зірка завжди помітно вирізнялася серед колег, довівши, що українське телебачення — не місце для стереотипів. Пишна врода та неймовірна харизма підкорили глядачів. Руслана тривалий час вела прогноз погоди, а потім їй почали довіряти складніші проєкти. Тріумфом стала її участь у “Танцях з зірками”, а також “Зважені та щасливі”. Колеги згадували, що артистка завжди мала фонтан енергії і навіть у найскладніші монеты могла підтримати всіх та зарадити позитивном. Настільки сильно її любили, що у випуску про її кончину Людмила Барбір не могла навіть стримати сліз, коли згадувала любу Руслану.

Що приховувала від усіх знаменитість?

Попри свою відкритість публіці, Руслана все ж таки мала свої секрети. У молодості не бажала розповідати про заміжжя з Ігорем Ісаковим. Публіка дізналася про шлюб Писанки, коли пробовталася її близька подруга. Не розповідала зірка також і про те, що попри відсутність власних дітей, мамою все ж таки змогла відчути. Коханий знаменитості має сина від першого шлюбу, якому його нова обраниця стала доброю подругою та наставником.

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков пригадав про події минулого року
Руслана Писанка з чоловіком

Ну, і звісно, не розповідала акторка про хворобу. До останнього всі вважали, що у Німеччину вона виїхала лікувати перелам ноги, який отримала напередодні війни.

Покійна Руслана Писанка приховувала свою хворобу

Втім, страшна правда спливла згодом. Чоловік селебріті не зміг більше приховувати та зізнався, що його половинка боролася з онкологією.

Світла пам’ять Руслані Писанці!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини