Злата Огнєвіч ніколи не була Холостячкою: всі чоловіки співачки, які відзначилися у політиці і не тільки

Злата Огнєвіч вразила всіх сміливим рішенням взяти участь у проєкті "Холостячка". Чи правда, що співачка не розповіла про всіх своїх колишніх чоловіків і з ким у неї були стосунки?

Злата Огнєвіч. Героїня цього матеріалу стала надзвичайно популярною завдяки своєму таланту і сміливості брати участь у телепроєктах. “Холостячка-2” принесла їй неабияку славу та допомогла більше розкритися перед прихильниками. Під час зйомок співачка розповідала, що їй було важко будувати стосунки, адже всю себе присвячувала кар’єрі, через яку не лишалося часу на побачення.

Та чи дійсно Злата така проста? Відомо, що її не раз підозрювали у стосунках з впливовими чоловіками.

У 2015-му році з’явилися дані про те, що Огнєвіч літала разом з екс-регіоналом Сергієм Льовочкіним в Австрію. Інформацію опублікували у сюжеті Національного бюро розслідувань України. Власне, саме через це почали закидати те, що депутаткою вона стала завдяки своєму впливовому милому.

Злату Огнєвіч запідозрили у романі з впливовим чоловіком-політиком

У 2013-му році видання “Медіаняня” випускає матеріал з гучним заголовком про співачку, де розбирають аспекти її можливого роману з Єгором Бенкендорфом, президентом НТКУ. Там же ж виконавиці пригадують версію того, що вона могла поїхати виступати на Євробачення саме за сприяння обранця.

Злату Огнєвіч запідозрили у романі з впливовим чоловіком-політиком

Втім, “ймовірний коханець” селебріті спростував всі чутки, розповівши, що він — людина сімейна і батько двох дітей, а саму тему роздувати не хотів, аби у жовтої преси та журналістів не було простору для польоту фантазії.

Нагадаємо, що Злату Огнєвіч також під час повномасштабного вторгнення підозрювали у стосунках з добровольцем ЗСУ. Проте, сама артистка зізналася, що вона не має з ним роману і це лише здається, що у неї можуть бути відносини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини