“Дійсно дуже схожі?” : Надя Дорофєєва, Сергій Притула та Даша Астаф’єва показали мережі рідних братів

Мати сестру чи брата - неймовірна насолода. Хоч і у дитинстві це передбачає море конфліктів, але у дорослому житті - завжди знаєш, що тобі допоможуть. Пропонуємо дізнатися, як виглядають брати зірок шоу-бізнесу.

Надя Дорофєєва

Багато хто не знає, що у відомої української співачки є старший брат Максим, який на шість років старший за неї. Хоча Надя нечасто розповідає про своє спілкування з братом, але ж іноді ділиться ностальгічними знімками їхнього відпочинку разом. Максим зараз щасливий у шлюбі, має дочку та працює стоматологом.

Надя Дорофєєва, Даша Астаф'єва та Сергій Притула із родичами
Надя Дорофєєва, Даша Астаф’єва та Сергій Притула із родичами

Даша Астаф’єва

Зірки українського шоу-бізнесу Астаф'єва, Дорофєєва показали братів
Зірки українського шоу-бізнесу Даша Астаф’єва та Надя Дорофєєва показали братів

Євген, брат епатажної співачки, також з’являється час від часу в її соцмережах. Чоловік сам по собі музикант, виступає барабанщиком у популярному рок-гурті DETACH.

Сергій Притула

Сергій Притула показав, як виглядає його старший брат
Сергій Притула показав, як виглядає його рідний брат

Як і багато інших знаменитостей, український телеведучий Сергій Притула не любить афішувати, що має старшого брата. Чоловіка звуть Василь. Хоча напружений графік і часткові гастролі ускладнюють регулярні зв’язки, Сергій часто згадує своє дитинство із братом та усією їхньою родиною. Сім’я надала йому непохитну любов і підтримку, створивши теплі спогади, які зберігаються донині.

TAYANNA

Як виглядають брати та сестри українських зірок шоу-бізнесу
Як виглядають брати та сестри українських зірок шоу-бізнесу

Тим часом TAYANNA з гордістю визнає, що має велику та згуртовану родину. Серед них троє її молодших братів: Богдан, Тарас і талановитий художник Михайло, більш відомий як Міша Марвін. Хоч Богдан і Тарас і кондитери, але всі вони неймовірно згуртовані.

Стас Боклан

Микола та Станіслав Боклани - рідні брати
Микола та Стас Боклани – рідні брати

Відомий актор театру та кіно, Стас Боклан, як виявляється, також має брата. Чоловіка звуть Микола, і він також активно займається акторством. Артист в одному із інтерв’ю зізнається:

“Мене в інституті називали Стасом, а потім брата у Києві – Колею”

Окрім цього, Микола розповів, що вони з братом працювали разом у Молодому театрі, доки він не пішов працювати у інший.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини