“Худорлявий та зі стильними косичками”: як виглядав український репер Потап на початку своєї музичної кар’єри

Популярний український репер та продюсер Потап, або ж Олексій Потапенко, розпочав свій творчий шлях ще 20 років тому. Пропонуємо переглянути, як артист змінювався за увесь цей час.

Початок кар’єри

Його творчий шлях розпочався з участі в реп-гурті “Вхід у змінному взутті” на початку 2000-х. Втім, насправді слава та визнання до нього прийшли разом із створенням легендарного дуету “Потап і Настя”.

Саме на сторінці в Instagram Потап оприлюднив захоплююче фото, на якому його можна бачити у стилізованому образі з кісками на голові. Фотографія датується 1999 роком, коли Потап був молодим і не таким, яким ми знаємо його зараз. На той час репер мав коротке волосся та кепку, носив реперський стиль вбрання. Разом з ним на фото зображений співак UGO.

Як продюсер Потап виглядав 20 років тому
Як продюсер Потап виглядав 20 років тому: архівні фото

Дует “Потап і Настя”

2006 року став ключовим для музичної кар’єри Потапа, коли разом з Анастасією Каменських вони створили дует “Потап і Настя”. Їх пісні здобули шалену популярність серед молоді, а виконавці отримали нагороди та заслужене визнання.

У 2017 році “Потап і Настя” оголосили шанувальникам, що ставлять дует на паузу. Звісно, усі дуже сумували через цю новину, але здогадувалися причини такого кроку. Настя Каменських почала займатися сольною кар’єрою, а Потап – продюсував.

Олексій Потапенка за часів існування гурту "Потап і Настя"
Олексій Потапенка за часів існування гурту “Потап і Настя”

Сольна кар’єра та продюсерство

Після завершення спільного проекту Потап не припинив своєї творчості. Він став доволі успішним продюсером. Зараз він призупинив діяльність свого лейблу, але ми впевнені, що скоро знову почуємо нові пісні його підопічних.

Зараз, за військовий час, усі переживають великий стрес. Олексій Потапенко також не виняток. На його обличчі вже з’являються зморшки, а волосся на бороді починає сивіти.

Як змінився продюсер Олексій Потапенко за 20 років
Як змінився продюсер Олексій Потапенко за 20 років

Але Олексій все одно так і залишається одним із найяскравіших та найвпізнаваніших артистів української музичної індустрії, а його творчість та креативний підхід здатні здивувати та захопити публіку знову і знову.

Популярне

Подібні новини