Херсон, Черкащина чи Крим: стало відомо, звідки родом Світлана Тарабарова, Злата Огнєвіч та Винник

Київ, столиця України, завжди був не лише політичним та культурним центром країни, але й місцем, де скупчується український шоу-бізнес. Але звідки Злата Огнієвич та Олег Винник?

Нині багато відомих українських знаменитостей живуть у столиці, можуть знаходитися у розкішних будинках елітних київських районах. Однак мало хто з них є корінними киянами, і їхні біографії свідчать про те, що доля привела їх до цього міста з різних куточків України та навіть інших країн.

Злата Огнєвіч

Однією із відомих українських співачок є Злата Огнєвіч. Народилася вона в російському місті Мурманськ, але через військову службу свого батька, її сім’я переїжджала з міста в місто. Вони мешкали в Ленінграді (сучасний Санкт-Петербург) та Мінську, але коли Златі виповнилося п’ять років, їхній шлях привів їх до міста Судак на Кримському півострові. А коли їй виповнилося 18, вона вирушила до Києва, де і досі проживає.

Злата Огнєвіч показала, яке вбрання придбала на осінь
Де народилися зірки українського шоу-бізнесу: Винник, Огнєвіч, Тарабарова

Олег Винник

Популярний український співак Олег Винник також має свої коріння за межами Києва. Він народився в селі Вербівка Кам’янського району Черкаської області. Родина Винника мандрувала по різних куточках області, включаючи Червоний Кут, і, здавалося б, ніщо не зазначало його майбутнього успіху в музиці.

Олег Винник продовжив свою освіту в Каневі, а потім працював і жив в Черкасах. Пізніше він вирушив до Німеччини, але повернувся до України, оселившись у Києві.

Світлана Тарабарова

Іншою популярною співачкою є Світлана Тарабарова, яка має коріння в місті Херсон, що на півдні України. Її рідне місто, славетне як “місто-герой”, відоме своєю історією та культурою.

Світлана Тарабарова розповіла, як її мама відреагувала на новину про вагітність
Світлана Тарабарова розповіла про свою малу Батьківщину – Херсонщину  

Ці випадки свідчать про те, що багато українських знаменитостей мають різноманітне та цікаве минуле, і їхні шляхи призводять їх до Києва – міста, де об’єднуються мрії та можливості. Ця столиця відома своєю культурною різноманітністю і завжди радо вітає творчі та талановиті особистості з усіх куточків України та світу.

Популярне

Подібні новини