Леся Нікітюк тоді і зараз: як змінилася одна з найкращих телеведучих за 14 років своєї карʼєри

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк є кумиром тисячів українців, але мало хто знає, яким був шлях зірки до своєї слави. Леся є справжнім прикладом того, як потрібно йти до своєї мети.

Сьогодні, швидше за все, не існує людини, яка б не знала хто така Леся Нікітюк. Зірка стала однією з найкращих телеведучих, але спочатку будувала свою карʼєру як гумористка, а вже потім почала зʼявлятися на телебаченні в якості ведучої. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як змінилася Леся Нікітюк за всі 14 років на телебаченні.

Перша поява на телебаченні

Під час навчання у Хмельницькому виші Леся почала думати про свою карʼєру. Вона була учасницею КВН команди “Торнадо Люкс”, а потім вона разом зі своєю подружкою створила комедійний дует “Малинки”, у складі якого майбутня зірка зʼявилася на проєкті “Бігуді шоу”. Пізніше Леся стала справжньою зіркою після участі у проєкті «Розсміши коміка», де підкорила Володимира Зеленського та Євгена Кошового своєю харизмою та відмінним почуттям гумору.

Як змінилася Леся Нікітюк за 14 років роботи на телебаченні
Як змінилася Леся Нікітюк за 14 років роботи на телебаченні

Розвиток карʼєри

Вперше Леся Нікітюк виграла на “Розсміши коміка” 10 тисяч гривень, наступного разу – 50 тисяч, а третій раз вдалося забрати 20 тисяч гривень. Після цього Лесю почали впізнавати і запросили бути ведучою найкращого тревел-шоу “Орел та Решка” з Андрієм Бєдняковим. Пісял колосального успіху Леся почала все частіше зʼявлятися на телебаченні в якості ведучої.

Леся Нікітюк зараз

Сьогодні Лесю Нікітюк називаються по-різному: головна холостячка країни, найкраща телеведуча, колишня Сергія Притули та багато як по-іншому. Дівчина змогла досягти висот своєю невпинною працею та показала, що кожен може бути на її місці. Найголовніше – це люити ту справу, якою ти займаєшся і хотіти втілити всі свої мрії в життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини