09.10.2023 21:40

48-річна Наталія Могилевська розповіла про своє жіноче щастя: ось за що її покохав бойфренд Валентин

Відома українська співачка під час повномасштабної війни зуміла знайти кохання всього свого життя. Хоча артистка не розповідає про загадкового чоловіка, приховати все у зірки не виходить

Наталія Могилевська, відома українська співачка, ніколи не любила багато розповідати про своє особисте життя. Знаменитість часто стикалась із незручними питаннями та навіть хейтом, що у свої 48 років залишається незаміжньою та не має дітей. Втім, після початку повномасштабної війни статус артистки змінився. Тепер у неї є чоловік, про якого вона, як і завжди, розповідає мало.

Що відомо про бойфренда Могилевської

Знаменита українська співачка в одному з коментарів для преси ще минулого року випадково розсекретила, що перебуває у стосунках. Під час розмови з Соломією Вітвіцькою зірка розповіла, що припинила боятись війни, ракет і дронів, адже поруч із нею є чоловік, який її захищає. Ба більше, артистка зазначила, що в її обранця є зброя, якою вони намагались збити ворожий дрон.

Наталія Могилевська розповіла про серйозні стосунки з чоловіком, якого зустріла під час війни

Так, у розмові з журналісткою ТСН Наталія Могилевська зазначила, що вона живе разом із ним у будинку, а їхні стосунки у часи повномасштабної війни стали міцнішими. Розповідала співачка і про те, що коханий постійно підтримує її і в особистих, і у професійних питаннях. Могилевська зізналась, що разом вони об’їхали чимало гарячих точок України.

Довгий час знаменитість тримала у секреті ім’я свого коханого. Втім, у День всіх закоханих, який святкують 14 лютого, артистка зізналась, що в їхній родині цього дня одразу два свята – основне, а також іменини коханого. Виявилось, що чоловіка Наталії Могилевської звати Валентином. Втім, прізвище та загалом особистість обранця артистка й досі тримає у таємниці.

Наталія Могилевська зізналась, що живе в одному будинку зі своїм коханим чоловіком

Варто зазначити, що раніше з’ясувалось і те, де раніше проживав коханий знаменитої української артистки. Як стало відомо, чоловік Наталії Могилевської старший за свою дівчину, а раніше він довгий час мешкав за кордоном, у США. Свого чоловіка артистка зустріла після 24 лютого, вже після початку великої війни вони почали будувати стосунки.

Анастасія Кришталь