Подарувала йому вже третю дитину: неймовірна історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Днями стало відомо, що Лілія Ребрик чекає на третю дитину, батьком якої став Андрій Дикий. Пропонуємо пригадати романтичну історію кохання зіркової пари.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися в 2011 році. Тоді жінка була учасницею проєкту “Танці з зірками”, а Андрій був на шоу в якості хореографа. Під час підготовки до одного з номерів чоловік завітав до її гримерки, але тоді в них не трапилося кохання з першого погляду, хоч Лілія зауважила для себе, що він досить симпатичний.

Після спілкування зірка зрозуміла, що вони вже бачилися раніше на турнірі з бальних танців, де Ребрик була ведучою. Саме там у них завʼязалися теплі та дружні стосунки і ніхто з них не міг подумати про те, що це буде чимось більшим, ніж просто дружнє спілкування. Ребрик намагалася показати Дикому, що дружба між чоловіком та жінкою справді існує, але він жартував про те, що якщо Лілія дружить з чоловіками, то це зовсім не означає, що вони дружать з нею.

“Я ось не збираюся з тобою дружити”, – заявив Андрій своїй майбутній коханій.

Романтична історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого
Романтична історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Під час участі у проєкту “Танці з зірками” Ребрик наполягала на тому, щоб її партнером став саме Андрій. Продюсери проєкту сміялися і запитували, чи не закохалася ведуча, часом, в свого хореографа, але жінка про це навіть не замислювалася до певного часу. Андрій та Лілія проводили разом дуже багато часу: спільні обіди, вечері, танці разом і багато чого іншого.

Коли шоу закінчилося, вони взаємно зізналися один одному у почуттях. Під час спільної вечері закохані зрозуміли, що хочуть бути разом все своє життя. Мао хто знає, але під час участі у “Танцях” в Андрія Дикого були інші стосунки. Сама ж Лілія не вважає, що вона зруйнувала чужу родину, бо в неї зовсім не було такої мети. Після весілля в подружжя народилася перша донька Діана, через 5 років – Поліна, а 10 жовтня 2023 року Лілія повідомила, що вагітна третьою дитиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини