Квартира у Болгарії, машини й особистий літак: найдорожчі подарунки, які отримували Федишин, Камалія та інші

Отримувати подарунки завжди приємно. Відомі українські зірки розповіли, які найдорожчі презенти їм коли-небудь робили чоловіки, залицяльники та друзі

Шикарні подарунки завжди цінуються будь-ким. Особливо приємно, коли презенти отримуєш не лише на свята, але й без приводу – у знак уваги від близької людини. Відомі українські зірки розповіли про найвишуканіші подарунки від своїх друзів і коханих.

Ірина Білик

Декілька років тому відома українська співачка Ірина Білик стала власницею дорогого автомобіля Tesla. Знаменитість отримала такий подарунок від свого давнього друга та шанувальника.

Ірині Білик подарували автомобіль
Ірині Білик подарували автомобіль

Ірина Федишин

2020 року відома українська співачка Ірина Федишин отримала від свого чоловіка Віталія шикарний подарунок – квартиру у Болгарії. Хоча через карантин знаменитості продали оселю, знаменитість завжди пам’ятає про широкий жест коханого.

Камалія

Відома українська співачка Камалія з початку 2000-х років перебувала у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Знаменитість ніколи не шкодував грошей на подарунки для коханої. Так, наприклад, одного разу він і взагалі подарував артистці особистий літак.

Дружина Анатолія Анатоліча

Дружина відомого українського шоумена Анатолія Анатоліча Юля під час своєї третьої вагітності отримала від коханого чоловіка шикарний подарунок – автомобіль за 3,7 мільйона гривень. Крім того, чоловік також дарував обраниці і Porsche Cayenne.

Анна Трінчер

Відома українська актриса та блогерка Анна Трінчер отримала дорогий подарунок від своєї мами. У день весілля вона подарувала доньці та її новоспеченому чоловіку, Олександру Волошину, квартиру у новобудові. 60 квадратних метрів і новісінький ремонт обійшлись мамі Трінчер у “кругленьку” суму, яку вона розсекречувати не захотіла.

Анна Трінчер отримала від мами квартиру
Анна Трінчер отримала від мами квартиру

Оля Цибульська

Знаменита українська співачка вже багато років перебуває у шлюбі зі своїм коханим чоловіком Сергієм. Одного разу обранець вирішив зробити своїй коханій подарунок. У новорічну ніч чоловік замовив її виступ не від свого імені, секретно заманивши її провести особливий день разом. Тоді Сергій заплатив своїй дружині подвійний гонорар – близько 10 тисяч доларів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини