Рубрики: Біографії

Не хоче й згадувати про чоловіка: що відбувається в особистому житті Олі Цибульської та куди зник її коханий

Відома українська співачка Оля Цибульська торік вперше розповіла про свого чоловіка, якого так довго ховала від громадськості. Тепер зірка знову про нього замовкла.

Оля Цибульська, відома українська співачка, довгий час тримала в секреті своє особисте життя. Попри приголомшливий успіх у сфері шоубізнесу, знаменитість воліла не розповідати про те, що має стосуватись тільки її та її коханого. Втім, після початку повномасштабної війни зірка розсекретила свого обранця та почала активно ділитись спільними фото з ним. А ось нещодавно Цибульська різко “забула” про чоловіка у соцмережах і насторожила фанатів несподіваними заявами.

Цибульська підтримала Трінчер

Не так давно Анна Трінчер, українська блогерка та актриса, оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Олександром Волошиним. У коментарях до нового допису, який стосувався цих неприємних новин, Оля Цибульська вирішила підтримати свою молоду колегу. Знаменитість порадила зірці приділяти увагу собі та вірити в те, що попереду на неї чекає щось неймовірно хороше та позитивне.

Відома українська співачка Оля Цибульська висловилась про особисте життя у підтримку Трінчер

Втім, найбільше користувачів мережі занепокоїло висловлювання Олі Цибульської про те, що у цій ситуації вона впізнає себе у минулому. Знаменита українська співачка зізналась, що вона розуміє Анну Трінчер, як ніхто інший. Ймовірно, артистка натякала на те, що 10 років тому, як зізналась у коментарі сама, вона перебувала на межі розлучення зі своїм чоловіком. Цибульська не стала вдаватись у подробиці, але чітко дала зрозуміти – сьогодні вони з коханим пройшли цей етап, а все погане залишили позаду.

Відома співачка Оля Цибульська занепокоїла фанатів несподіваним зізнанням про стосунки

Можна зробити висновок, що знаменита співачка не показує свого чоловіка, адже він не звик до публічності. Втім, у шлюбі Олі Цибульської точно все добре. Зіркова пара завжди захоплювала шанувальників гармонійністю та вмінням підтримувати одне одного завжди та за будь-яких умов. Артистка вийшла заміж за свого чоловіка близько 20 років тому.

Поділитися